Reklama

Reklama

The Perfect Kiss

  • Česko Dokonalý polibek (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý člověk hledá štěstí, ale když už vám táhne na třicet a pořád žijete u rodičů, kteří s vámi jednají jako s dítětem, ztratili jste práci a láska je v nedohlednu, pak hledáte ještě intenzivněji. Tanya Cova (Lucie Vondráčková) bydlí se svými rodiči v severoamerickém městě u velkých jezer, v trochu všední každodennosti americké společnosti. Nudí se i její rodiče, zapomenutí agenti pro nejmenovanou východní říši, kteří nemají nic jiného na práci, než aby slídili za svou vlastní dcerou. Když rodiče povolají starou známou Šárku a jejího syna Igora, aby Tanyu zasnoubili, je to poslední kapka v poháru Taniny touhy po svobodě. Tanya nachází útočiště u své nejlepší kamarádky Britney Greenberg. Znuděná Britney, která má dvě děti s bývalým Tanyiným přítelem Tomem, obtloustlým a přesto dokonalým manželem a tatínkem, vydělávajícím krásné peníze jako “ajťák”, vidí Tanyin příchod jako možnost nového vzrušení v příliš poklidném rodinném životě.
Na předměstí se pak odehrává drama, způsobené polibkem v parku. Tanya se ocitne v nelegálně pronajímaném bytě s velice nepravděpodobnými spolubydlícími, mezi kterými je i Igor. Rodiče dostanou z centrály avízo, že jejich zapomenutá špionská buňka je rozpuštěna a převelena do Paříže. Mají starost, jak dát Tanye vědět, že se jejich působiště se mění. Do mise je vyslána Šárka, která zprávu úspěšně předá. Miliardář, Brian Demarrias, se rozchází se svojí partnerkou. Vizitka makléřky,Tanyi Cové, stále voní v jeho kapse. Setkají se jeho nemotorné námluvy s vysněnou odpovědí ztřeštěné naivní a nespoutané půvabné Tanyi? A který polibek je opravdu pravý? The Perfect Kiss je svěží komedie plná nečekaných zvratů a zápletek. (Luna Studios)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (163)

kajas odpad!

všechny recenze uživatele

Osmělila jsem se a nenechala jsem si ujít českou televizní premiéru filmu, který natočila (a napsala, produkovala, zařizovala catering atd.) česká rodačka Martina Adamcová alias Tina Adams. Filmu, ve kterém hlavní roli ztvárnila Lucie Vondráčková, ve vedlejších rolích se objevili oba její synové a který z velké části sponzoroval její tehdejší manžel Tomáš Plekanec. Filmu, který je mi stydno nazývat filmem - při jeho vzniku ale bylo evidentně použito nějaké záznamové zařízení a natáčení se zúčastnili skuteční herci. Filmu, na jehož přežití naší dvojici diváků nestačila jedna láhev vína (ale vypnout jsme to nechtěli, byla to docela výzva). Filmu, ve kterém hlavní hrdince vyzná lásku člověk, který ji viděl jednou na ulici a jednou z okénka auta, a to se slovy: "Vždycky, když jsem s tebou, je mi tak krásně!" Začínám chápat ten Plekancových rozvod... a díky mému hodnocení se snížil výsledek o procento, jupí! ()

zelviska odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to tak hrozne, ze me to donutilo napsat svuj prvni komentar na CSFD. Nic horsiho jsem v zivote nevidela a doufam, ze uz ani neuvidim. Nic nedavalo smysl. Necekali jsme od filmu mnoho, ale tohle bylo tak PRISERNE, ze se te trapnosti ani nedalo zasmat. SPOILER - PROC proboha tam byl ten cca peti vterinovy zaber na surfare v Kanade??? PROC proboha nasazovali ty “spioni” zlute bryle??? A jeste milion PROOOOOOOC, na ktera mi stejne nikdo neodpovi, takze je to burt :)))) A pro pani Adams - propadak to opravdu neni kvuli spatne propagaci v CR, propadak je to proto, ze je to totalni brak. PS: Ocenuji jedine herecky vykon dalmatina privazaneho u zabradli!!!!!! ()

Reklama

Dave Lister odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím že příště dobrovolně podstoupím waterboarding, nebo si nechám přilepit penis k břichu izolepou a budu na záchodě dělat měsíc stojku. Pustil jsem si dvacet minut. Na zhodnocení mi stačilo daleko méně. Chápu, že každý druhý diletant, co si myslí že má prostředky, tak si chce natočit film. Nechápu však proč tím potom musí terorizovat veřejnost a nepouští to svým zfetovaným známým v hodně tmavém sklepě. Je to z toho důvodu, protože i své nejbližší by musel předávkovat morfiem a svázat pevným a tlustým lanem. Je mi také líto filmového materiálu, na který mohlo být natočeno něco smysluplnějšího, třeba instruktáž albánských pěstitelů brukví. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Ochotnické představení, které má náběh na to stát se u někoho slušným guilty pleasure. Dějově je to opravdu bizarní, připomíná to spíše německé rádoby romantické příběhy o osamělých ženách, které běží na televizních stanicích typu Barandov. Nehrát tam Vondráčková, tak se to možná ani do České republiky nedostane. Její obsazení je fakt jediné, proč se na to člověk podívá a rozhodně toho po chvíli lituje. Vondráčková dobře zpívá, ale hrát fakt neumí a takový paskvil od režisérky četařky Babinčákové ji k dobru fakt nepřispěje. Dokonce si myslím, že díky učinkování v tomto filmovém propadáku už není její nejhorším filmem ŠMANKOTE, BABIČKO ČARUJ! Mě to přijde, že se v Kanadě sešlo pár imigrantek ze střední Evropy (Česká republika a Polsko) a spolu chtěli natočit nějaké veledílo. Místo toho natočili maximální propadák. Co jim tak možná nejdýl trvalo na celém filmu, tak se oblíct do těch luxusních hadrů a namalovat se drahýma šminkama. [435. hodnocení, 48. komentář, 10%, 55. nejhorší film] ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že Lucka už ve svém věku a při své popularitě v Čechách ( byť ji poslouchají většinou jen příznivkyně "Růžovky" a jiných úžasně hodnotných uměleckých počinů) nebude mít za potřebí se angažovat v každé nablblé sračce, kterou kdo vypotí. To, že Martina Adamcová alias Tina Adams není dobrá herečka, to se ví už dávno, teď už i víme, že jako režisérka a scénáristka také stojí za starou belu. Já chápu, že Lucka se chce prosadit v Kanadě za každou cenu, nicméně dle mého nejde správným směrem. Možná, že když nacpe veškerou svou energii do oškubání Plekance, udělá líp. Pak to může třeba zhudebnit. Film je neuspořádaná snůška situací, jenž nemají hlavu ani patu, humor nefunguje a co se týče romantiky, víc už jí bylo i v parlamentu. Ač nerada, tak dávám odpad. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu hrají dětské role synové Lucie Vondráčkové – Adam a Matyáš Plekanec. Tomáš Plekanec nechal syna Matyáše před natáčením čerstvě ostříhat, aby syn dobře vypadal. Nezvyklému sestřihu vlasů se říká Morava. (Eliska1094)

Reklama

Reklama