Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Škola truchlí nad smrtí Hannah Baker. Její kamarád Clay ale dostane krabici kazet se vzkazy, které Hannah před sebevraždou nahrála. (Netflix)

Recenze (18)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjezd to má hodně slušný, ač se nic velkého nestane. Přesto se tenhle pilot zapíše mezi ty, kteří vás donutí bez většího problému do dalšího dílu. To je velký základ do pokračování v sérii. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejzajímavější je to tajemno okolo nejistoty Claye v tom, kdo všechno o těch kazetách ví. Netflix tenhle středoškolský seriál nenatáčí ve stylu ostatních středoškolsych plochých slátanin a úspěšně maskuje téma středoškolské šikany, která je přítomna v množství plochých teenage seriálů jako vedlejší příběhová linie. Pilot funguje, jelikož mě přinutil podívat se na další díl. ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Na seriál 13 Reasons Why som sa chystal už dlhú dobu, možnosť pozrieť si úvodný diel som ale mal až dnes, a ako mi tento diel ako celok páčil? No, priznám sa že som od toho čakal oveľa viac. Námet je zaujímavý, herecké obsadenie je fajn, po vizuálnej stránke tiež milé prekvapenie, avšak ako celok to na mňa pôsobí dosť priemerne. K záveru sa to lepšie vygraduje a film dostane lepší spád, no zatiaľ ma tento seriál veľmi neoslovil. Som zvedavý na ďalší diel. Moje hodnotenie: 58% ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hannah zatiaľ vyzerá iba ako obyčajný terč drbov na strednej škole, ublížené dievčatko ktoré to psychicky nezvládlo. No dej sa zaujímavo rozvíja od prvých minút, so sprievodom výborných pesničiek a Dylan Minnette sedí do hlavnej úlohy bezchybne. Nebolo to dokonalých 50 minút, za tú krátku dobu sa naskytli aj hluché miesta, ale rozhodne nekončím. Som zvedavá na druhú stránku kazety. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pilot u mě dopadl průměrně, třeba se to časem zvedne, odsuzovat to zatím nebudu. Jsou to povedené scény, ale pak jsou tu taky tu nudné a celkově mě zajímá kam se to vyvine, ale trochu se obávám, že o nic zajímavého nepůjde - a děsím se toho právě kvůli počtu sérií. Je to takové hodně pro teenagery, asi proto to má takový úspěch, ale třeba si to nakonec zamiluji. Uvidím v dalším díle. 3* ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Riskol som to, ale ak to bude pokračovať v tomto duchu, nemyslím, že to vydržím ďalších 12 častí. Netflix ma už sklamal so Stranger Things a tu sa risuje niečo podobné. Téma absolútne mimo mňa, herecké obsadenie dosť nesympatické... až na samotnú Hanu, ktorá je ale zase blbá ako "pytel žihľavy". No... bude to boj... 55 %!! ()

Candid 

všechny recenze uživatele

Spoiler... Nechápu proč by ji hned takhle po první schůze "odstřelil", když bylo očividné, že ona má opravdový zájem. Takže na sex by nejspíš časem opravdu došlo. To by bylo lepší než být za úplné hovado, ne? Jediné, co by mi jeho chování vysvětlovalo, by bylo, že by se z něj vyklubal gay. ()

ThirteenR 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale atmosféra prvního dílu na mě působila jako vystřižená z Life is strange. Fajn soundtrack. A Dylan je skvělej. Celý to funguje naprosto dokonale. ()

wolverine 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi druhá nejlepší pilotní epizoda hned po Hře o trůny. Dívám se na seriál už podruhé a musím říct, že je snad ještě lepší. Teď si daleko víc všímám hlavních postav, které budou figurovat v dalších dílech. Hannah Bakerová je jedna z nejlíp napsaných postav v kinematografické tvorbě. Její příběh je silný a hlavně poukazuje na problémy mladistvých. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot se hodnotí těžko, nicméně dle vyprávění, natočení, prvotního poznani hlavního protagonisty a hudby hodnotím slabšími 4*, což je velmi slušné hodnocení. Hudba dělala své a natočené to je skvěle. Takže motivace pokračovat tu určitě je. ()

vitapavlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já ti nevím. Co si o tom myslet? První díl ukázal zápletku a trochu ji rozvinul, ale nic moc jsme se nedozvěděli. Nic zatím nevíme. Kdybych se měl bavit s kamarády v družině, co si myslím, že se “stane” v dalším díle,tak vůbec nevím. Já se osobně na další díl podívám, ale kdyby mi někdo řekl, že to po prvním díle vypnul, protože ho to nenadchlo, vůbec bych se mu nedivil. Námět je každopádně zajímavý a zpracování se mi líbilo, těch pár soundtracků se mi líbilo. Nejlepší pilot, jakožto zde zaznívající názor, to podle mého není. ()

r3musko 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších pilotov za poslednú dobu. Presne ten typ seriálu, ktorý vás chytí a nepustí. Poznám pár ľudí, ktorých prvý diel moc nezaujal a tým som neodporúčal pozerať celý seriál. Ďalej je to viac-menej o tom istom, aj keď s odstupom času (po do pozeraní celej 1. série) hodnotím tento diel ako najlepší. ()

Reklama

Reklama