Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Škola truchlí nad smrtí Hannah Baker. Její kamarád Clay ale dostane krabici kazet se vzkazy, které Hannah před sebevraždou nahrála. (Netflix)

Recenze (18)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pilot u mě dopadl průměrně, třeba se to časem zvedne, odsuzovat to zatím nebudu. Jsou to povedené scény, ale pak jsou tu taky tu nudné a celkově mě zajímá kam se to vyvine, ale trochu se obávám, že o nic zajímavého nepůjde - a děsím se toho právě kvůli počtu sérií. Je to takové hodně pro teenagery, asi proto to má takový úspěch, ale třeba si to nakonec zamiluji. Uvidím v dalším díle. 3* ()

wolverine 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi druhá nejlepší pilotní epizoda hned po Hře o trůny. Dívám se na seriál už podruhé a musím říct, že je snad ještě lepší. Teď si daleko víc všímám hlavních postav, které budou figurovat v dalších dílech. Hannah Bakerová je jedna z nejlíp napsaných postav v kinematografické tvorbě. Její příběh je silný a hlavně poukazuje na problémy mladistvých. ()

Reklama

Jenda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejzajímavější je to tajemno okolo nejistoty Claye v tom, kdo všechno o těch kazetách ví. Netflix tenhle středoškolský seriál nenatáčí ve stylu ostatních středoškolsych plochých slátanin a úspěšně maskuje téma středoškolské šikany, která je přítomna v množství plochých teenage seriálů jako vedlejší příběhová linie. Pilot funguje, jelikož mě přinutil podívat se na další díl. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Riskol som to, ale ak to bude pokračovať v tomto duchu, nemyslím, že to vydržím ďalších 12 častí. Netflix ma už sklamal so Stranger Things a tu sa risuje niečo podobné. Téma absolútne mimo mňa, herecké obsadenie dosť nesympatické... až na samotnú Hanu, ktorá je ale zase blbá ako "pytel žihľavy". No... bude to boj... 55 %!! ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Na seriál 13 Reasons Why som sa chystal už dlhú dobu, možnosť pozrieť si úvodný diel som ale mal až dnes, a ako mi tento diel ako celok páčil? No, priznám sa že som od toho čakal oveľa viac. Námet je zaujímavý, herecké obsadenie je fajn, po vizuálnej stránke tiež milé prekvapenie, avšak ako celok to na mňa pôsobí dosť priemerne. K záveru sa to lepšie vygraduje a film dostane lepší spád, no zatiaľ ma tento seriál veľmi neoslovil. Som zvedavý na ďalší diel. Moje hodnotenie: 58% ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama