Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hannah je přesvědčená, že ji někdo sleduje, a nalíčí past. Její matka se odvážně postaví řediteli a Clay se pomstí někomu, kdo Hannah ublížil. (Netflix)

Recenze (5)

ashtangi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boring! Tedy děj začíná být opravdu hloupý. Nána Hanna toužící po pozornosti (neumí zatáhnout žaluzie) a hloupý Clayi, který si není schopný poslechnout hned všechny kazety (to nedává smysl) :-O ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Po dopozeraní celej série som si všimol, že som zabudol napísať a ohodnotiť štvrtý diel, tak sa skúsim krátko a vystížne podeliť o svoje názory: Priemer, herci znovu previedli slušnú prácu, páčilo sa mi, ako má hlavný hrdina paranoju a tým to seriál robilo tak psycho, avšak scenár mi prišiel dosť prehnaný svojou ,,dojemnosťou" Moje hodnotenie: 60% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu mě furt zajímá, co z toho vypadne a kam to vyvrcholí. Jenže na tu druhou je to stále blbější, Hannah je mi stále víc nesympatická a navíc se to tak strašně naivně snaží předat velké myšlenky o tom, jak můžeme jen slovy někomu dost ublížit a jak se máme všichni mít rádi, protože jinak to povede ke katastrofě atd... Já nevím, asi rovnou kouknu na poslední díl 1.série a podle toho si pak udělám nějaký obrázek, protože i když se mi minulá epizoda dokonce trochu líbila, tahle je poměrně nudná a nezajímavá. Ale svůj účel ten seriál pořád plní celkem obstojně a to je asi hlavní... Slabé 3* ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama