Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hannah hledá pomoc u pana Portera, školního výchovného poradce. Clay přehraje novou audiokazetu pro Tonyho a zvažuje svoje další kroky. (Netflix)

Recenze (12)

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Jedno z najhorších zakončení sérií - postavy sa znova chovajú ako totálni dementi, dialógy otrasné (Kevin Porter má svojim prístupom neskutočne iritoval a každý spravný chlap by mu najlepšie mal dať niekoľko výchovných) a scenár mi opäť prišiel spackaný. Po emotionálnej stránke je to ale dosť emotívne, dokonca som aj mal zimomriavky a áno, posledných zhruba 20 napínavých minút má čo ponuknúť a díky ním sa určite môžme tešiť na ďalšiu sériu, avšak ako celok je tento záverečný diel priemerný Moje hodnotenie: 50% ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Završující díl, kde vidíme i samotnou sebevraždu. Musím říct, ze u té scény se mě udělalo slabo. Je to hnus, podřezat si žíly a pak čekat na vykrvácení, respektive na omdlení, to je trošku sebemučení a tady to je vše detailně vyobrazené a dost reálné, takže paradoxně to semnou zamávalo více, než řezání nohou v kdejakém americkém hororu. Bohužel to co nasledovalo potom bylo spíš už jen takové dokončení toho všechno. Pravda vyšla na povrch, Clay si nabrnkl jinou s společně s Tonym a jeho boyfrendem vyrazili na veget. ()

Fanda.Boukal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Achjo. Poslední epizoda zklamáním. První půlka kde se ukazuje ještě Hana je skvělá ale pak to začne ztrácet tempo a scénáristé musí ryche uzavřít konce všech postav a podle toho to taky vypadalo.Závěr s odjezdem do západu slunce ani nekomentuju. ()

Reklama

Reklama