Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Clay se snaží přijít na to, kam odvezli polaroidy. Justin se ukáže ve škole. Zach všechny překvapí svojí informací o Hannah. (Netflix)

Recenze (8)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je reálné, že by se Hannah na kazetě nezmínila o tomto létě? Já říkám těžko. Kam to tvůrci hrnou se mi moc nezamlouvá. Snaží se z toho udělat bůh ví co, ale dle mého neví kudy kam. ()

yeniczek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která popírá absolutně vše, co se událo v první sérii. Nechápu to nejvyšší hodnocení. Škoda. Tvůrci úmyslně tahají dolů celý koncept a z postavy Hannah dělají akorát nesympatickou blbku, která nakonec měla něco se všemi, s každým (kromě Claye) se bavila 10x více, než přiznala. Fakt, že by se na Zachově kazetě ani slůvkem nezmínila o onom létě, je asi stejné sci-fi, jako že by se zrovna Zach zachoval kvůli dementním kamarádům tak, jak to udělal zde. Druhá série se měla přes Hannah přenést a zaměřit se někam úplně jinam - na toxické prostředí školy, kde se udála tragédie. To by pak klidně mohlo vyústit stejným směrem, kterým tato série směřuje a bylo by to o level jinde. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosférou a celkovým feelingem trochu odklon od minulých epizod, především zde víc prostoru získávají flashbacky, které byly na první sérii výborné. Zach je navíc po Jessice zatím nejzajímavějším předvolaným, postavy si procházejí zajímavým vývojem. Občas to trošku hapruje na hranici uvěřitelnosti, ale zatím se to drží v té únosné mezi. Příběh se posouvá, především to ale drží skvěle napsané postavy. ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celú sériu neviem, prečo by sa mala zabíjať, ľudia zažívajú horšie veci aj mladší. Ona si len všetko brala príliš osobne a potrebovala byť stredobodom pozornosti po dobrom alebo po zlom. Po tejto časti už vôbec nechápem prečo sa zabila. Raz zažiješ niečo pekné, tak aspoň vieš, že to ide a žiješ pre to, aby si to mal znova a nevyserieš sa na to úplne zbytočne. Hannah je veľmi hlúpa postava a ak tatko rozmýšľajú stredoškoláci, tak škola nim naozaj nemá ako pomôcť a vedieť, že sa niečo deje. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku se epizoda rozjela tak luxusně, že jsem chtěla hodnotit až pěti hvězdičkama ... Pak se ale dostalo na zápletku Hannah se Zachem a hodnocení se propadlo až skoro k odpadu ... Celá druhá série od začátku téměr dokonale popírá všechno, co se stalo v první sérii, nic z flashbacků v druhé řadě nedává smysl. Přijde mi, jako by se tvůrci snad na první řadu ani nepopírali ... Zbytek epizody vyvažuje na tři hvězdičky, dějová linka Justina a Alexa jsou pro mě nejzajímavější. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další slušný díl. Zachův příběh je docela zajímavej a vypadá to tak, že všechno byla jen taková jaká si souhra náhod a skutecnej důvod proč byl až ten úplně poslední. ()

Reklama

Reklama