Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hanniny nejbližší se o měsíc později scházejí k oslavě na její počest a nachází útěchu alespoň mezi sebou. Brutální napadení dovádí jiného studenta k zoufalé pomstě. (Netflix)

Recenze (12)

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečné dvě minuty mým očekáváním nedostály, ale zbytek více než hodinové epizody udělal tlustou čáru za Hanniným příběhem a asi záleží na tom, jak moc jste si jako divák dokázali oblíbit postavy, které v seriálu vystupují. Pokud patříte mezi ty, kterým prostě nijak nepřirostly k srdci, nejspíš vám bude finále druhé série připadat jako zbytečně dlouhý balast (a máte pravdu). V opačném případě dle vás půjde o povedený a kvalitní závěr, který má vícero silných momentů (taky máte pravdu!). Záleží na vašem úhlu pohledu. A btw, ta jedna scéna (hádám, že kvůli ní je na začátku to varování) je fakt odporná, ani tak nejde o gore (prakticky žádné není), ale o její nečekanost. Sbíral jsem pak dolní čelist ze země, v tomhle žánru jsem na tohle nebyl ready. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek epizody byl zbytečně zdlouhavý, půl hodiny se akorát tlachalo o ničem. Zbytek epizody super, ten závěr by mi snad ani nevadil, ale ta scéna na konci? Myslím, že je všem jasné, jak dál se bude třetí série vyvíjet ... ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně. Scéna ze soudní síně hned v úvodu epizody je přesně to, co americká společnost potřebuje. "Fakt", že 99.9% žen je během svého života znásilněno nebo minimálně sexuálně zneužito je rozhodně ta správná osvěta. Konec nicneříkající a na to, na co jsme se všichni těšili, se taky nedostalo. Fakt.. celá série naprosto zabitá. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zakončení bylo zvláštní, epizoda byla o emocích, ale celkově to působí fantasticky. Jen škoda, ze poslední díl už je jen takovy znázornění jak to vlastně dopadlo ohledně Hany, ale předchozí dvě epizody byly lepší. Důležité ale je, že tato epizoda zabrnkala na strunu emocí. ()

soukup_b 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, proč tu druhou sérii dělali. První série měla aspoň trochu nápad a byla koukatelná. Ale tohle bylo prostě jen takové zbytečné pokračování, v podstatě se jen omílalo to samé dokola. A korunu tomu nasadil ten konec teda. School shooting? Vážně? Chápu, že je to US dost aktuální téma, ale rozhodně není řešení, všechny problémy světa (od rasismu a sebevraždy přes victim blaming až po school shooting či závislost na drogách - ten seriál měl fakt všechno) nacpat do jednoho seriálu. Ještě štěstí, že tam nehrála ta Selena Gomez. ()

Kodousek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi zvláštní, že se Helmet ani nepokusil o útěk, nebo tu pušku alespoň hodit do auta, nebo jí otřít, ale ono se to asi mluví, človek ve stresu jedná neracionálně. První sezóna byla možná krapet lepší s větším spádem, ale ze seriálů určitě toto patří mezi to nejpovedenější, Netflix začíná být lepší než HBO, bez legrace. ()

Sonjoe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bye Bye, dufam, ze tretia serianuz nebude. Takto dogabat vybornu prvu seriu. 13 casti o zlataninach, so ziadnym koncom, vyvrcholenim, nikto nic, nic a nevyriesi a uplny klise koniec, co sa dall cakat snad uz v prvej serii na konci... ()

Reklama

Reklama