Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policisté vyslýchají Claye ohledně Bryceova zmizení. Clay vzpomíná, co se dělo, když se po Jarním plese snažil honem zamést Tylerovy stopy a potkal Ani. (Netflix)

Recenze (10)

ahateye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Na rok 2019 máme hrozně malou diverzitu postav!! Musíme s tím něco udělat.. třeba.. Někoho.. z.. Afriky! Ne ne, to nebude stačit.. Někoho z Afriky, co bude mluvit britským přízvukem! hm.. chtělo by to ještě něco.. bude to holka. Ale musíme přitlačit, to nestačí.. a občas bude něco .. ehm.. mluvit tím jejich jazykem, co já vím, prostě nějak africky! Hm, ha, to je určitě dobrý vtip, to musíme implementovat do scénáře! Budeme tím vzdělávat lidi, že Afrika není stát, ale kontinent! Brilantní, týme. Taková postava do seriálu určitě zapadne. Nebo to prostě uděláme tak, že už zapadla, určitě to nebude jako pěst na oko, nějaké sedmé kolo u vozu. Hlavně, ať to nevypadá, jako kdyby se nějaký sebevědomý fanoušek prostě greenscreennul do 13RW, jasné? A navíc naši diváci už jsou starší, musíme přinést pořádně dospělé téma.. co třeba... (spoiler, i když je to na plakátu?) vražda!!1!!!1!1! (/spoiler?) To ta velká děcka určitě ocení. A budou na to moct koukat se svými rodiči. Ty milují detektivky, ne? Zábavná show pro celou rodinu! Slyšíte už ty peníze přitékat?" ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Po finální absenci Hannah Baker jsem si říkala, jakým směrem se příběh bude ubírat. Neberme v potaz vyspoilerování trailerem, které se v první epizodě ani neobjevilo... ale nečekala jsem, že tvůrci přijdou s Hanninou náhradou. Ani mi není ani za mák sympatická, nemám ráda postavy, které působí, jako že vědí úplně všechno. Tady mě ta retrospektiva spíš vytáčí, a kolik že tam je těch časových linek? Tři, čtyři? Dělá mi problém vyznat se, kdy se co děje, a nepomáhá tomu ani jiné barevné rozlišení nebo velikost scény. Jestli to hodlá pokračovat tímhle stylem, nevím, nevím... ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už druhá série byla chyba, no a třetí vypadá už na totální pičovinu, a to prej maj dělat i čtvrtou - tak to bude absolutní průser. Každopádně nová holka, která evidentně nahradila Hannu mi absolutně nesedí a akorát mě pěkně sere. Zatím dělá ostatním postavám jenom křena a objevuje se na místech, kde jí zrovna scénaristi potřebujou jenom aby si s někým promluvila, což by mohla udělat jakákoliv jiná postava, takže za mě je zatím úplně zbytečná. Atmosféra nevim nevim, v první sérii byla hustá jako prase, ve druhý špatná a tady tak něco mezi zatím. Příběh možná nebude špatnej, zatím je to ale strašná nuda a neděje se ani hovno, krom toho, že zmizel Bryce. Hodnocení: 4/10 ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotím čtyřma, je to ale spíš tři a půl ... Námět je znovu skvělý, doufala jsem ale, že s další řadou už žádné flashbacky nebudou ... Teď už je mi ale jasné, že je to bohužel součástí seriálu a nijak se jim nevyhneme ... Zhruba první půlku epizody jsem byla úplně ztracená, nic mi nedávalo smysl, dějové linie se mi příšerně pletly a splývaly do jedné, ani po druhém shlédnutí stále nemám ve všem jasno. Taky souhlasím s názorem, že už teď je Ani pěkně otravná postava. Zatím to ale není tak strašné, jak všichni tvrdí. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně ne takový průser, jak někteří tvrdí. Je to jiné - spíš taková detektivka , kdy Clay a Ani zjišťujou, vyptávají se a hledají informace. To ale neznamená, že by to nudilo - právě naopak je to svižné, napínavé a celková atmosféra nové série je dost tajemná. I když to není stará 13 reasons why, pořád to hezky odsýpá a návrat starých postav je prostě good to see, zatím spokojenost. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama