Reklama

Reklama

Proč? 13x proto - Série 3 (2019) (série)


Clay Jensen má spoustu problémů (S03E07)

(epizoda)
  • USA There Are a Number of Problems with Clay Jensen

VOD (1)

Obsahy(1)

Policisté vyslýchají Justina a Claye v souvislosti s nocí, kdy Clay vytáhl na Bryce zbraň. Clay s překvapením zjišťuje, že Ani a Bryce si byli blíž, než tušil. (Netflix)

Recenze (6)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda je opravdu drsná. Clay jako podezřelý se nevylučuje, ale já doufám, že to je jen další možnost. Očividně je každý díl o jednom z podezřelých. Samotný příběh není nijak zázračný, ale výkony herců, depresivní atmosféra a výstup Clayovy agrese mě nutí dát 5* ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Do you know what, Annie? Fuck off." Děkuju, Justine!!! Konečně to někdo té krávě řekl. Ale na druhou stranu - ty feministky jsou už fakt otravné. Twl, opravdu si myslí, že když někoho znásilní, tak to furt bude omílat dokola a dokola a "všem to musím sdělit protože whatever reason" a samy přitom budou v pohodě? Nebyla celá druhá série o tom, jak Jessica není v pohodě? A Ani s Brycem? Whatever, tohle už je stejně kravina na druhou, tak tam nasereme ještě více hovadin, však divákům je to stejně u prdele. A Clayovi se začne zjevovat Bryce - to ho snad skrytě miloval, nebo co? Ztrácím víc důvodů s každou epizodou, proč se na to dívat, opravdu.... ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okay za celý 3 série jsem ještě nezažila, aby byla nějaká epizoda takhle o ničem a takhle otravná. Zbytečný kecy, romance Ani a Claye, ta feministka s brejlema a Bryce oprcal Ani? Co to kurva? Jo a pak je tady ještě scéna, kdy Clay místo Hanny vidí Bryce. Já už kurva nevím jestli jsem omylem nezapla nějakej americkej sitcom ze střední či co. Hodnocení: 2/10 ()

ahateye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč já na to ještě vůbec koukám... nebo spíš: Kdo na tohle vůbec kouká (jako fanoušek)?? Jako pár postav je docela zajímavých, ale když se do každé epizody nacpou povinně všechny... Dramatické scény s deštěm, tři časové roviny rozlišené úrovní barevné sytosti, ve scénáři nutně zmínit skoro každý trending topic, udělat co nejvíce relatable postav a situací.. Ech.. Optimista by mohl říct, že skvěle vybraný soundtrack - ale at this point bych začal uvažovat, jestli se tím ty tracky nekazí ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super díl, skoro celý jsem ho viděla rychloposuvem, takže vlastně ani není co komentovat. Naprosto zbytečná epizoda, kdyby ji vynechali, vůc, ale vůbec nic by se nestalo. Hvězdička za dějovou linku s Tylerem. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama