Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hannina matka se vrací do města a prozrazuje, že vztah mezi Tonym a Brycem byl složitější, než si Clay myslel. Zároveň na Claye naléhá, aby byl opatrný. (Netflix)

Recenze (6)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drž už konečně hubu, Ani. Nikoho nezajímají tvoje myšlenky nebo názory a jsi neskutečně otravná. :) A Bryce se šel omluvit paní Bakerové? What an actualy flying fuck? Tvůrci si snad nasrali do hlavy navzájem, že vytvářejí taková hovna? Dost se obávám, jak to bude pokračovat. Chtějí "postrašit" konečnou scénou, ale bohužel - když je celý díl o ničem a vlastně o tak "skvěle vymyšleném alternativním příběhu, který se mohl stát, ale určitě nestal" a teď nám ten alternativní příběh cpou, jako že je původní - ne, tohle Vám nežeru. Kde je ten Bryce, kterého jsem měla ráda za to, jak byl popsaný tak realisticky (aneb hledejte fakt dobrého herce, který vám tu svini zahraje tak dobře, že budete nenávidět jen tu postavu a herce svým způsobem obdivovat, že umí tak dobře toho sviňáka hrát). Ještě jednou, pro jistotu: Drž už konečně hubu, Ani. Kazíš celý seriál jen tím, že existuješ. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra ten příběh je ale strašně rychlej, vůbec nestíhám, co se tam děje, jak je to rychlý, ocenila bych kdyby měla tahle série tak 26 epizod nejmíň (pro ty co maj IQ 26 ironie guys). A romance Claye a Ani je snad největší pičovina, jakou jsem viděla. Mám pro to jediný slovo - cringe. Hodnocení: 3/10 ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak luxusní rozjezd tato epizoda měla! Ale samozřjemě když je výborná první půlka, zákonitě se to musí v té druhé zase všechno pos*at ... Proč se furt Ani musí sr*t do věcí, o kterých nic neví a ani vědět nemůže?! Ale hlavně, že všechno ví a naprosto každý je 100% ten opravdový podezřelý ... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama