Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Škola nacvičuje choreografii k písničce Love Is Love na svatého Valentýna, ale Clay má kvůli znepokojivým telefonátům úplně jiné myšlenky. (Netflix)

Recenze (6)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to do prdele...?! Bože můj, a jsme zase zpátky u toho, že si scénář protiřečí v té samé epizodě ... Něříkal Clay, že je mu to jedno, ať si s tou informací dělá dotyčný, co chce? Tak proč dál zvedal ty telefony? Ostatní dějová linka úžasná, hlavně ta Alexe, ale bohužel tomu nemůžu dat víc než dvě ... Toto už je opravdu hodně mimo ... ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvílemi jsem měl pocit, ze koukám na horor :D je vidět, ze se seriál změnil v drtivou porci zoufalství deprese a dramatu. Mě se 3 řada líbila. Tady je to už jen o tom, co se stalo a jestli to vyjde ven, což je slabší, ale stále to je perfektně natočené. A to co prožívá Clay jsou depresivní, emoční a panické momenty hraničící se schyzofrenií, což je oproti začátku víceméně peklo. Nechápu hodnocení některých. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já už na tohle koukám jen a pouze proto, abych si z toho mohla dělat prdel, jaká strašná sračka to je. Myslela jsem si, že horší už to bejt nemůže, kuurva to jak jsem se mýlila. Ok začnu popořadě. První tady máme Jess. Do píči jak ta mě neskutečně sere, po každý když ji vidím, mám chuť svrhnout atomovku na Ameriku (tady už jsem fakt na hranici banu :D). Jak ještě víc otravná může bejt sakraa. Její názor, že všichni chlapi nesnášej ženy, všichni chlapy jsou kokoti... Já to nedokážu prostě, koukat na to bez toho, aniž bych se aspoň jednou nenasrala nad tím, jaká sračka to je. :D Hlavně, že se pak Jess líbá s prvním cápkem, kterej si řekne, hmm tvůrci asi na chvíli zapomněli, že je to šílená feministka, co chce zabít všechny chlapi. A pak je tady poslední pán na holení. Clay a jeho černá banda huligánů - v černejch mikinách myslím ok? Nejsem rasista ty kokot. Uf saved. Tak Clay už je klasicky v píči a jeho psycholog ho má pěkně u prdele, protože jaksi nedokáže identifikovat, že jeho klient potřebuje psychiatra. Clay tak většinou dělá, že je v pohodě i když vypadá většinu času, jak když právě utekl z pracovního tábora v Severní Koreji. A pak jsou tady ty anonymous. Přísahám, že jsem se nechtěla smát, když za ním vylezli v těch mikinách s velmi drsnejma výrazama a vytáhli mobily. Fakt přísahám, ale nešlo to. Co to prostě kurva je tohle. :D Den nezávislosti? Střední sice není nějakej úžasnej zážitek, ale není to nějaká zasraná hra o přežití do prdele. A ten konec, kdy Clay přišel na ten ples v hadrech od krve. Já.. já už nevím, fakt nemám slov. To jak špatný tohle je. Dámy a pánové, dnes jsem již viděla vše, už můžu v klidu zemřít. Hodnocení: mám chuť spáchat genocidu/10 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama