Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jensenovi donutí kluky, aby si nechali udělat test na drogy. Když se rodiče z Liberty dozvědí o plánované párty, začíná mít Clay tušení, že studenty sledují. (Netflix)

Recenze (10)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádné zlepšení nepřichází. První polovina závěrečné řady je slepenec halucinací, které mají už téměř všichni. Každý vymýšlí pořád lepší způsob, jak být za hlupáka a o ději nemůže být ani řeč. 13RW mají náběh na to stát se seriál s jedním z nejhorších propadu v kvalitě s každou následující řadou. Už překonávají i GOT level. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm not a virgin anymore." Welp, not for so long, Clay. (Ale bylo vtipné vidět ten počítačově upravený záběr - jasně, chápu,. chceme "drama".) A další bod za Cyruse a jeho partu. :) Ty človíčky fakt miluju a chci více scén s nimi, nebo rovnou celý seriál s Cyrusem v hlavní roli, prosím! :D A k němu Tylera, protože ta dvojka je nezapomenutelná. Ale jinak? Meh. Jsme v půlce - jediné další pozitivum na celé epizodě. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevěřila bych, že je to možný, ale tenhle díl zase nebyl tak strašnej. Sama se tomu divím. Jako nebudu lhát, když to porovnám s čímkoliv jiným je to děs, ale na zdejší poměry.. Ale ty Clayovi velice chytrý myšlenky o tom, kolik má kdo tajemství, mě začínaj taky pomalu přivádět k šílenství. Winston se pořád chová jako záhadný komiksový záporák, a všichni mu to žerou. A konec no.. každej věděl, že něco takovýho se stane, Clayovi zase přepne a všechno půjde do piči, to už je ale na každodenním programu ne? Vsadím se, že maj tvůrci přilepený na lednici, že každej díl Clayovi přepne aspoň třikrát. Což mě přivádí k myšlence, proč by s ním chtěl někdo vůbec spát, a ještě k tomu dcera policajta? Není možný, aby o týhle šílený škole nic nevěděla sakra. Však o tom musí mluvit snad už celý město. Jo a ještě jedna věc - vážně nechal Zach řídit Claye po tom všem jeho auto? To si fakt myslel, že TO je dobrej nápad? Sice mu dala láska jeho života friendzone, ale vole, však Clay je úplně mimo a nikde řečený nebylo, že by Zach byl slepej, nebo už taky zešílel? Mě by to už ani nepřekvapilo, tady už je stejně polovina postav úplně v prdeli. Hodnocení: autem rovnou ze skály/10 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama