Reklama

Reklama

Proč? 13x proto

(seriál)
  • USA 13 Reasons Why
Trailer 2
Drama / Mysteriózní
USA, (2017–2020), 47 h 32 min (Minutáž: 49–99 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Tajemství. Lži. Pomsta. Na Liberty High mají všichni co skrývat… A pravda už má brzo vyjít na světlo. (Netflix)

Recenze uživatele estik97 k tomuto seriálu (3)

Proč? 13x proto (2017) 

Seriously? Kdo tohle vymyslel? Pro mě zatím největíší zklamání, co jsem v poslední době viděla. Vím, že to má pomoci lidem, kteří jsou šikanováni a také pozvednout vědomí o tom, jaké to může být.. ale takové nesmyslné situace, za které si většinou může Hannah sama? Když by se sama nechovala jako husa, možná by se k ní i ostatní nechovali, jako k huse. UPRAVENO: První série je pro mě teda hrozivé zklamání. Ke konci (cca poslední dva díly) se to však vylepší. Sledovala jsem dále, jelikož jsem byla zvědavá, jak tohle dopadne. Druhá série je pro mne zcela jiné kafe, seriál se o 100% zlepšil, takže pro mě druhá série moc super! Postavy se nechovají jako kreténi, vše je více racionální, než tomu bylo. Díly jsou napínavější a více vás to vtáhne do děje. ()

Šestá kazeta, první strana (2017) (S01E11) 

Pro mě zatím nejlepší díl, jinak je to hrozné zklamání. Líbí se mi Kate Walsh a Christian Navarro, ale jinak je to pro mě zbytečné, koukám se už jenom z povinnosti, abych věděla, jak se to doklepe. Nijak zvlášť se mi nelíbí ani hudební doprovod. Celá ta situace mi přijde hloupá a nesmyslná, Hannah si za většinu situací může sama a všichni se chovají, jak úplní idioti. Vím, že má tohle upozornit na šikanu a pomoci to lidem, kteří jsou šikanováni, ale přijde mi to jako hrozná volovina. ()

Série 2 (2018) (S02) 

Pro mě byla druhá série překvapením asi stejně, jako ta první. Cítila jsem obrovské zlepšení v chování postav, vývoji postav a celkovém ději. Je cítit napětí a pomalu vás to začíná vtahovat do děje. Zatímco byla pro mě první série obrovské zklamání, druhá série byla super a jsem zvědavá, kam tohle povede! ()

Související novinky

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama