Reklama

Reklama

Proč? 13x proto - Série 3

(série)
Trailer 3
Drama / Mysteriózní
USA, 2019, 12 h 22 min (Minutáž: 49–72 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves, Timothy Granaderos (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Řadu měsíců po Jarním plese dopadne na Liberty High další rána: při srazu absolventů je zavražděn Bryce Walker a podezřelí jsou úplně všichni. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (60)

fannah 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Elite - US version coz rikam od zacatku. Akorat ze postavy jsou fakt hrozny, clovek by je nejradsi videl dead skoro vsechny. Totalne iracionalni a na silu pridavane postavy i dily. Kdyby mel netflix moznost prehravani 2x rychleji, byli bychom nadseni. Celou druhou serii doporucuji poustet rychlosti 1,5x a tuto klido vynechat. ()

mateas.matt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

13 duvodu proc 3. serii vynechat. Ne, jako vazne. Tohle s prvni serii ma stezi co docineni, jako osveta to moc taky nevypada a opet se vse vede do divneho extremu, ktery je snad mozny opet jenom v ju-es-ej. 2* za napeti, kdy uz od poloviny me sralo ze si prehazovali vinu mezi sebou. A vlastne celkove nechapu, proc tam cpali tolik buziku.. holt je to asi dneska moderni. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série, tentokrát to na plný počet fakt není, ačkoliv zhruba od sedmého dílu mně to fakt chytlo naplno, jako za starých časů a bylo to super, ale ta první polovina řady se tentokrát fakt příšerně vlekla. Pozitivní je, že ačkoliv už na nás nečeká ta extrémní nálož deprese jako dřív, je to pořád velice solidní a realistické drama, které tentokrát obohatila přechytralá, neskutečně otravná černoška, která se do všeho motá a na všechno má geniální teorie. Líbí se mi ovšem, jak tvůrci naložili s postavou Bryce Walkera a že z něj dokázali udělat sympatického sympaťáka. Co se mi ovšem nelíbí, je zpracování. Vůbec jsem od sebe nerozeznal, co se odehrává teď a co je flashback a oříznutí obrazu a tmavé filtry tomu absolutně nepomohli, takže to velmi často bylo dosti matoucí. Navrch se přidalo zjištění, že do kavárny Monet's kromě postav seriálu vůbec nikdo nechodí. Nikdo si nevěří, všichni se obviňují, všichni obviňují Claye Jensena… a skutečně až s tím sedmým dílem to začalo být opravdu zábavné. Ten rozjezd byl tentokrát fakt pomalý a dlouhý. Ale ta druhá polovina za to fakt stála a kdyby se táhla ve stejném duchu, jako ta první, bylo by to fakt hodně, hodně špatné. Naštěstí finále bylo parádní a díkybohu, že další série už bude definitivně poslední. 75%. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem, že pro mě bude tato série nejkontroverznější. Má zcela jiný tón než ty předešlé. Přestože se s některými postavami pracovalo promyšleně a až nečekaně (Bryce), jiné mi připomínaly karikaturu toho, co se zobrazovalo v předešlých řadách. Dvě zásadní věci mi kazily zážitek z této sezóny, kterou jsem si příliš neužil. Ta první je formát jednotlivých epizod. Přibližně u 11 z nich se jelo podle stejné šablony. Clay si rozhodně myslí, že je někdo vinný, vehementně po něm jde, s pomocí Ani, vše naznačuje tomu, že ta daná postava to opravdu udělala, aby se to na konci vyvrátilo. V další epizodě se jen vyměnila hlavní podezřelá osoba a jelo se na novo. Už po třech dílech jsem z toho byl rozčarovaný a unavený. Nic pořádně nedrželo pohromadě. První řada se vyznačovala úžasných propojením všech malých kousků skládačky. Každý krok měl důvod. Všech třináct epizod se vzájemně doplňovalo a vytvořilo perfektní finální dílo. Tady to nehrozí. Druhá věc, která mě štvala, je postava Ani. Je krásný příklad deus ex machina. Od momentu, kdy se představila, byla nezlomným hybatelem všech událostí. Vždy dokonalá, vševědoucí, neústupná. Blesk z čistého nebe. Nemůžu ani napsat, že by byla berličkou pro příběh, spíše berle jak kráva. On se totiž okolo ní v podstatě vybudoval veškerý děj. Takže tvůrci prostě vmetli divákovi do obličeje neznámou, nikdy předtím neviděnou postavu a ta vyřešila všechny zásadní věci. Všichni ostatní byli pouhými přihrávači. Třetí sezóna je jiná a zásadně, není však lepší, to ani zdaleka. Má až příliš zásadních chyb, které mi bránili v tom, abych si to všechno pořádně vychutnal. Season 3 - 60% ()

Sorry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvni polovina me bavila a nemohl jsem se dockat, jak pribeh pokroci. Ale i v prvni polovine by vadilo to, ze kazdy dil zacal nejakym vysetrovanim nekoho, flashback toho nekoho, neco se deje, zjisti se, ze ten nekdo lhal, novy flashback. Druha polovina se uz vylozene vlacela a zaver moc smysl nedaval, coz teda plati pro celou treti a druhou radu. Soundtrack je stale skvely. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama