Reklama

Reklama

Proč? 13x proto - Série 3

(série)
Trailer 2
Drama / Mysteriózní
USA, 2019, 12 h 22 min (Minutáž: 49–72 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves, Timothy Granaderos (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Řadu měsíců po Jarním plese dopadne na Liberty High další rána: při srazu absolventů je zavražděn Bryce Walker a podezřelí jsou úplně všichni. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (60)

Sorry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvni polovina me bavila a nemohl jsem se dockat, jak pribeh pokroci. Ale i v prvni polovine by vadilo to, ze kazdy dil zacal nejakym vysetrovanim nekoho, flashback toho nekoho, neco se deje, zjisti se, ze ten nekdo lhal, novy flashback. Druha polovina se uz vylozene vlacela a zaver moc smysl nedaval, coz teda plati pro celou treti a druhou radu. Soundtrack je stale skvely. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě měl ten seriál skončit po první sérii. Jasný druhá se věnovala vážným tématům jako znásilnění a šikaně, dobrý, ale tohle už moc nefunguje. Bryce mi ale po celou dobu seriálu bylo opravdu líto, i když spáchal to co spáchal věděl, že je s ním něco v nepořádku a snažil se s tím něco dělat, i když to zřejmě bylo ztracené. Ale takový konec si dle mého názoru nezasloužil. Nicméně tohle bylo zbytečné protahovat na třináct dílů. Každý díl se to háže na někoho jiného, pak to jde dokola a nakonec se dozvíme kdo to udělal a kdyby ten člověk měl trochu soudnosti, tak to řekne ostatním a vše by se vyjasnilo už dřív. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem, že pro mě bude tato série nejkontroverznější. Má zcela jiný tón než ty předešlé. Přestože se s některými postavami pracovalo promyšleně a až nečekaně (Bryce), jiné mi připomínaly karikaturu toho, co se zobrazovalo v předešlých řadách. Dvě zásadní věci mi kazily zážitek z této sezóny, kterou jsem si příliš neužil. Ta první je formát jednotlivých epizod. Přibližně u 11 z nich se jelo podle stejné šablony. Clay si rozhodně myslí, že je někdo vinný, vehementně po něm jde, s pomocí Ani, vše naznačuje tomu, že ta daná postava to opravdu udělala, aby se to na konci vyvrátilo. V další epizodě se jen vyměnila hlavní podezřelá osoba a jelo se na novo. Už po třech dílech jsem z toho byl rozčarovaný a unavený. Nic pořádně nedrželo pohromadě. První řada se vyznačovala úžasných propojením všech malých kousků skládačky. Každý krok měl důvod. Všech třináct epizod se vzájemně doplňovalo a vytvořilo perfektní finální dílo. Tady to nehrozí. Druhá věc, která mě štvala, je postava Ani. Je krásný příklad deus ex machina. Od momentu, kdy se představila, byla nezlomným hybatelem všech událostí. Vždy dokonalá, vševědoucí, neústupná. Blesk z čistého nebe. Nemůžu ani napsat, že by byla berličkou pro příběh, spíše berle jak kráva. On se totiž okolo ní v podstatě vybudoval veškerý děj. Takže tvůrci prostě vmetli divákovi do obličeje neznámou, nikdy předtím neviděnou postavu a ta vyřešila všechny zásadní věci. Všichni ostatní byli pouhými přihrávači. Třetí sezóna je jiná a zásadně, není však lepší, to ani zdaleka. Má až příliš zásadních chyb, které mi bránili v tom, abych si to všechno pořádně vychutnal. Season 3 - 60% ()

fannah 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Elite - US version coz rikam od zacatku. Akorat ze postavy jsou fakt hrozny, clovek by je nejradsi videl dead skoro vsechny. Totalne iracionalni a na silu pridavane postavy i dily. Kdyby mel netflix moznost prehravani 2x rychleji, byli bychom nadseni. Celou druhou serii doporucuji poustet rychlosti 1,5x a tuto klido vynechat. ()

lukasch 

všechny recenze uživatele

Fakt ne, tohle už hodně šustilo papírem. Snaha opět využít šablonu, podle které je v každé epizodě viník někdo jiný, už opravdu bolela. Každý shodou okolností řekl Bryceovi asi hodinu před smrtí, že jej chce zabít. Každý o každém řekne „Myslíš, že by byl schopný to udělat“. Každý každému lže i v úplných banalitách. Do toho tam přijde nová holka, která se úplně náhodou začne kamarádit se všemi a každý se jí svěřuje. Čekal jsem variaci na Vraždu v Orient Expresu, dostal jsem temné Beverly Hills 90210. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama