Reklama

Reklama

Proč? 13x proto - Série 3

(série)
Trailer 3
Drama / Mysteriózní
USA, 2019, 12 h 22 min (Minutáž: 49–72 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves, Timothy Granaderos (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Řadu měsíců po Jarním plese dopadne na Liberty High další rána: při srazu absolventů je zavražděn Bryce Walker a podezřelí jsou úplně všichni. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (60)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je tak trochu parodie sebe sama. Trochu mi vadí, jak moc smrtelně vážně už se tento seriál začal brát. Sice mě to ve své podstatě ještě stále bavilo, ale musím to brát s velkou rezervou, protože postavy už začínají být opravdu směšně dramatické a kolikrát je scénář přitažený za vlasy. Dojem kazí nově přistěhovaná hlavní holka, která spolkla celej svět, je chytrá jak rádio a už ji chybí si jen otevřít soukromou detektivní kancelář. Jak se říká v nejlepším přestat, takže třetí série už asi vážně nemusela vznikat, ale ještě jsem to teda přežila. Čtvrtou ale už prosím ne. ()

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak za mě tohle byla nejsilnější série, ať už jen dějem a hlavně napětím. I kdyz jsem na ní ze začátku koukala jen se skepsí a první díl mě vůbec nenakopl pokračovat ve sledování. Musela jsem se tím doslova prokousat a seriál mě začal bavit, až tak od třetího dílu. Jsou v něm opravdu silné chvíle, kdy nešlo nebrečet. A hlavní téma: "Kdo zabil Bryce Walkera?" už bylo samo o sobě silné. Musím říct, že až úplně do konce jsem si nebyla jistá, kdo to byl. Správně jsem si to myslela už na začátku, ale kvůli jednotlivým zápletkam jsem si nebyla moc jistá. Začal jsem to tušit opravdu až ve dvanáctém dílu. Konec je idylický a mrzí mě, že to tvůrci nemohou zakončit takhle a musí nás napínat a příští rok to celé zase otevírat. Doporučuji. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě měl ten seriál skončit po první sérii. Jasný druhá se věnovala vážným tématům jako znásilnění a šikaně, dobrý, ale tohle už moc nefunguje. Bryce mi ale po celou dobu seriálu bylo opravdu líto, i když spáchal to co spáchal věděl, že je s ním něco v nepořádku a snažil se s tím něco dělat, i když to zřejmě bylo ztracené. Ale takový konec si dle mého názoru nezasloužil. Nicméně tohle bylo zbytečné protahovat na třináct dílů. Každý díl se to háže na někoho jiného, pak to jde dokola a nakonec se dozvíme kdo to udělal a kdyby ten člověk měl trochu soudnosti, tak to řekne ostatním a vše by se vyjasnilo už dřív. ()

Sorry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvni polovina me bavila a nemohl jsem se dockat, jak pribeh pokroci. Ale i v prvni polovine by vadilo to, ze kazdy dil zacal nejakym vysetrovanim nekoho, flashback toho nekoho, neco se deje, zjisti se, ze ten nekdo lhal, novy flashback. Druha polovina se uz vylozene vlacela a zaver moc smysl nedaval, coz teda plati pro celou treti a druhou radu. Soundtrack je stale skvely. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chci si Brycea zapamatovat jako tu vypočítavou svini, která byla nechutně realistická, až mě děsila, ne svatouška, co se všem snažil pomáhat, jak ho tady vyobrazili. Velké zklamání po úžasné druhé sérii... Když vypočítám průměrné hodnocení všech dílů, vyjde mi 2,7*... a ono to tak nějak i je. Horší průměr, spíš podprůměr, protože je to výsměch předešlým sériím, kdy série popírá i sebe samotnou. Ale whatever. Už mi zbývá jen 10 dílů - co ještě mohou posrat? (Ano, odpovím si sama - Hodně toho ještě můžou posrat.) ()

Galerie (89)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama