Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Clay a Hannah se sbližují. Zatímco zoufalý Clay tráví večer s Tonym a svojí nahrávkou, u Bryce doma dochází ke konfliktu. (Netflix)

Recenze (17)

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Rozhodne najlepší diel (teda aspoň zatiaľ) - áno, Hannah a Jessica sa stále chovajú ako úplne pi*e, ale to by potom nebolo ono. Som rád, že tu konečne máme plnohodnotný diel a že Jessica Yu to zatiaľ ako jediná žena režíruje najlepšie. A.. ja som mal z tejto epizódy zimomriavky po skoro celú montáž a aj mňa, hroznú bytosť to chytlo za srdiečko. Dúfam, že sa dočkáme aj epizódy z pohľadu súdnej siene, ako v Klass. Spokojnosť. Moje hodnotenie: 90% ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery! čekala jsem zda to bude kýčovité jako ve většině podobných seriálů a story o Clayovi bude až v posledním díle, ale to by bylo opravdu velmi předvídatelné. Pravděpodobně nejlepší díl celé série. ()

zdenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, na kterou každý od začátku čeká. Určitě nesedne každému, protože nejde o rozuzlení, které vás posadí na prdel. Já se klaním spíš k tomu, že to zas tak špatné nebylo. Konec, za který to tvůrci vzali taky nebyl špatný. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu je tato epizoda trochu zklamáním, na druhou stranu se mi ale hodně líbila. Čím víc se děj posouvá, tím víc souhlasím s tím, že je Hannah úplně blbá a může si za to všechno sama. Hvězdičku odebírám za to, že do toho Claye vlastně zatáhla úplně zbytečně a ještě mu ve finále vyčetla, že odešel, když mu to sama několikrát zopakovala ... Výčitky svědomí Claye chápu, chování Hannah naopak vůbec. A co se týče Jessicy, ta by už taky konečně mohla zmizet ... To je snad ještě větší kráva než Hannah ... ()

Aragorn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl je fakt super. Clay se konečně dozvídá svou část viny. Je to skvěle realisticky natočené, každý kluk by se na Clayovo místě zachoval stejně, zároveň ale Clayův argument na jeho vinu dává smysl, protože kdyby zůstal v pokoji o chvilku déle, stát se to nemuselo. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl seriálu zatím. Konečně jsme se dozvěděli nějaké ty otázky a jak v tom figuruje Clay. Jinak postava Claye se mi líbí čím dál víc a pro mě je ten kluk dobrý týpek, on a Tony jasně převládají. ()

estik97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě zatím nejlepší díl, jinak je to hrozné zklamání. Líbí se mi Kate Walsh a Christian Navarro, ale jinak je to pro mě zbytečné, koukám se už jenom z povinnosti, abych věděla, jak se to doklepe. Nijak zvlášť se mi nelíbí ani hudební doprovod. Celá ta situace mi přijde hloupá a nesmyslná, Hannah si za většinu situací může sama a všichni se chovají, jak úplní idioti. Vím, že má tohle upozornit na šikanu a pomoci to lidem, kteří jsou šikanováni, ale přijde mi to jako hrozná volovina. ()

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem zvědavá, co bude následovat a jak vše nakonec dopadne. Je to hodně silné. Celý příběh je drsný, nechci si připustit, že by se byť jen zlomek z něj mohl ve skutečnosti opravdu stát. Party, oblíbenost, prestiž... velká mlčící skupina přihlížejících, neschopná nést zodpovědnost za své činy, raději se zbaběle schovává za lži a snaží se vše oddálit, zapomenout, hlavně nic nedělat, aby náhodou pravda nevyvstala na světlo, protože pravda bolí... A oni to moc dobře vědí. ()

Reklama

Reklama