Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrozby vůči Clayovi a ostatním eskalují. Tyler čelí disciplinárnímu řízení. Justin svědčí o Bryceovi, což ohrožuje jeho vlastní budoucnost. (Netflix)

Recenze (6)

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jessica Yu opět stojí za nejlepšími epizodami v sérii, po famózní jedenáctce přichází jen velmi mírný pokles v podobě nahuštěného a opět silného dílu. Chybu bych zatím vyčetl jen postavě Chloe, jejíž motivace nějak nechápu, oceňuju ale docela reálné zakončení, klidně by mohlo jít o závěr celého seriálu, nestěžoval bych si. Ale po celou sérii se vyvíjí ještě jedna zápletka, kterou je třeba ukončit. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl celé druhé série. Hannah se naštěstí neobjevuje až tak často, každá scéna měla svoje a snad poprvé se události první série nevylučují s tou druhou. Závěr skvělý. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow naprosto fantastický díl. Špagát napnutý na všech frontách. Všechny postavy zažívají peklo. Situace je vyhrocená a jedna se o opravdu suverénní drama. Žádná pohádka, je to drsné a brutální. Střední škola, tak jak by ji nikdo nechtěl. Dokonce se na scéně objevují už i zbraně. Předchozí bitka na chodbě byla rozehřívačka. Teď už si fakt říkám, kdy se začne střílet. Nicméně opět se musím vrátit k tomu, co jsem psal na začátku seriálu. Seriál je skvělé natočený a postavy parádně napsaný. Víceméně všechny postavy jsou jedinečné a zajímavé. Charakterně jsou rozebrané do hloubky a skupina Clay, Tony, Zach, Justin mě neustále překvapují. Fantastický scénář to jen podtrhuje. Tady už nelze hodnotit jinak. ()

Reklama

Reklama