Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Clay a Ani dozví, že byla Chloe těhotná, zajdou ji navštívit. Chloe vypráví, jak jí Zach pomáhal a jak Bryce o ničem nevěděl. (Netflix)

Recenze (10)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt lituju svýho rozhodnutí kouknout se na tenhle paskvil. Ani mě pořád přijde jako strašně zbytečná postava, ale aspoň tady už měla nějaký zajímavý scény s Brycem, což byly upřímně snad jediný části, který jsem si užila a zajímalo mě, co se stane dál. Z Jess se koukám stala zkurvená feministka, to mi tak chybělo, ale vážně ty kecy typu "všichni kluci jsou špatný a jsou násilníci" mně fakt neskutečně serou, jasně jasně byla znásilněná, ale do prdele, kvůli jednomu klukovi odsoudit všechny.. a prej, že dnešní společnost je už bez předsudků. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Hodnocení: 3/10 ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oficiálně tímto pasuji Ani za nejzbytečnější postavu všech dob. Postava Brycea je mi nyní bohužel k smíchu. To "hovado", které působilo tak realisticky, a právě proto mělo můj "obdiv" za ono realistické podání, je bohužel pryč a máme z něj jen dalšího z mnoha, co se utápí v depresi, alkoholu a jiných sračkách. Ne. Opravdu ne. Aspoň, že ten konec to zachránil a navnadil na další díl, jinak bych se už dál nestarala. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase o něco slabší než předchozí epizoda ... Navíc mě hodně štve, že Ani převzala vedení seriálu. Samozřejmě že musí být ta, co všechno ví, všechno zná a dokáže omlouvat takové hovada jako je Bryce ... Této postavy jsem se hodně "bála", a teď už vím proč ... Absolutně kazí dojem celého seriálu ... ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh pokračuje, hleda se Bryce. Nakonec ho najdou, to byl trošku mazec. Konec asi nejhutsi ze vsech dílů a lidi to neocení. Kazdopadne to vyprávění je zvláštní, ale je to zase zajímavě rozjeté ()

Andulicicka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani je zatím naprosto zbytečná postava podle mého. Podle mě se to ani nemůže změnit. Každé sérii dám šanci, protože doufám, že tenhle seriál třeba už konečně za něco bude stát, ale zatím mě dokáže jen vytočit. Ať už mě vytočila Hannah svým neustálým kňouráním a nebo Ani tím jak o všem všechno ví a kdesi cosi. Jediný co je zatím zajímavý je Bryce a ten je mrtvej. ()

Reklama

Reklama