Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejní vyšetřování způsobuje ve škole nervozitu. Ani se vybaví, že Jessica si to měla vyříkat s Brycem. Ani a Clay stále víc podezírají Jess, a tak ji začnou sledovat. (Netflix)

Recenze (7)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve zkratce - přesně jako minulej díl akorát víc zajímavej. Ani a Clay možná nebudou tak špatná dvojka, i když mi prostě Ani do příběhu pořád nějak nesedí. Pěkně mě sere, že tam pořád cpou zmínky o rasismu, co absolutně nedávaj smysl - kurva, to bych ráda věděla, co je rasistickýho na tom, že chcete pozvat svojí přítelkyni z Keňi na Keňský jídlo, už trochu přeháněj se mi zdá. Ale zajímá mě, jak to bude s Tylerem, vypadá to, že Bryce fakt zabil. Aspoň na něco se můžu ještě těšit v týhle sérii. Hodnocení: 5/10 ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl smrděl po "bělošsko-černošské otázce" až příliš... a Ani poradkyně v sexu? No, thank you, imma dip out of here really fast.... Takže celou druhou sérii řešíme, jak je Jessica traumatizovaná ze znásilnění... a pak si to rozdává s Alexem, sama se sebou a ještě s Justinem? Opravdu?! Někomu asi docházely nápady při psaní scénáře. Aneb nacpěte tam co nejvíce sexu, aby to mladý bavilo? Ne, mě to opravdu znechutilo. Keňská restaurace v nějakém malém městě? Seriously... A z Jessicy se stává - mno... better no comment on that. Ale naštěstí to Tyler tak trochu zachránil... mozaika se nám zase trochu komplikuje. A aspoň něco mě udržuje v pozornosti. Za mě ale průměrný díl... i se všemi klady, které jsem tam našla. Převažují totiž negativa. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechno přstává dávat absolutní smysl, timeline vůbec nesedí, Ani mě vytáčí na maximum, bože nebyla by tam aspoň jedna scéna, ve které by nebyla?! Rozdělování příběhu na přítomnost a minulost byla vždycky slabinou 13RW, ale v této sérii se to neustále prohlubuje víc a víc ... Scéna v motelu byla absolutně stupidní, neustálé ukvapené závěry mě začínají fakt vytáčet, to by viděl i slepý, jak to ve skutečnosti bylo! Opravdu mě mrzí, jakým směrem se 13RW ubírá, stále mě vývoj děje zajímá, těch zajímách a poutavých částí je tam ale pořád méň ... ()

Andulicicka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco zajímavější, než předešlý díl, ale pořád nic moc, teda spíš nic než moc. Ani jsem trošku nepochopila v tom , že Clayovi tvrdila, že nevěděla, že Bryce znásilnil Jessicu, když tam pak vlastně řekla, že Jessicu potkala u Bryce v domě, když celý jejich rozhovor byl o tom, že ona už je v pohodě potom co jí udělal a blabla a konverzaci ukončila tím že řekla něco ve smyslu, že na sobě pořád vidí jeho tělo a jak nemůže dýchat. Jediný co mě drží v tom se koukat dál je to, že chci vědět kdo zabil Bryce a taky to, že už od první série čekám, že konečně příjde ten BOOM a řeknu si "tyjo konečně začínám přicházet na chuť 13 rw" jenže stále nic. ()

Reklama

Reklama