Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyler přiznává, že pořád nosí zbraň, a celá skupinka na něj proto dává ve škole pozor. Zjistí navíc, že Tyler měl motiv Bryce zabít a jejich obavy rostou. (Netflix)

Recenze (7)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice dávám pět hvězdiček, protože je to zatím nejlepší epizoda z celé série, ve finále je to ale asi jenom čtyři a půl. Scény s Ani oficiálně přeskakuju, takže to momentálně nehodnotím vůbec, jinak bych všem epizodám musela dávat odpad ... Dějová linka Tylera se ale v poslední době dokonale vyvíjí, jde vidět, že většina z diváků absolutně netuší, čím si jeho postava prošla ... Já to vím, a taky právě proto s Tylerem dokonale soucítím. Vývoj jeho postavy je skvělý, přiznání, k čemu zbraň potřeboval mě rozbrečelo jako dítě. Tento seriál se opravdu umí věnovat určitým tématům naprosto dokonale, svým zpracováním a zbytečným odbíháním od tématu to ale dokonale kazí :( ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je to jasný, tahle série je jenom další prodlužovačka, aby se splnila kvóta 13 dílů. Tylera, i když byl zajímavej, mohli zkrátit na polovinu. Tyler asi taky nebude nejbystřejší hošík, když má v notebooku jen tak fotky mrtvoly a ani si ho nezamkne a kdo by sakra schovával zbraně v řece, to je absolutně to nejhorší místo na schování zbraní a v každým filmu je prostě vždycky hoděj do řeky, kde je samozřejmě policajti najdou. Well done. (Jo a pořád mě sere klub feministek btw.) Hodnocení: 5/10 ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi zatím nejlepší epizoda vůbec. Kdyby vystřihli Ani, dala bych klidně 5* bez váhání. Tylera jsem si v druhé sérii hodně oblíbila. Konec epizody opět zaujal a navnadil na pokračování. Aneb opět nic není tak, jak se zdá. A i když všichni podezřívali Tylera, já jsem ho jako vraha neviděla. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama