Reklama

Reklama

Proč? 13x proto - Série 3 (2019) (série)


Na střední škole těžko poznáš, kdo vlastně stojí na tvojí straně (S03E08)

(epizoda)
  • USA In High School, Even on a Good Day, It's Hard to Tell Who's on Your Side

VOD (1)

Obsahy(1)

Pan Porter se ptá studentů na Claye, který Bryceově matce tvrdí, že je nevinný. Clay a Ani zjistí, že Porter fungoval jako Bryceův poradce, a zpochybňují jeho motivaci. (Netflix)

Recenze (5)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vymažte Ani z povrchu zemského, prosím, už mě ty její kecy opravdu vytáčí, když jednu chvíli tvrdí to a o pár dílů později si vlastně vzpomene, že to bylo celé jinak. Jinak Tylera obdivuji za sílu se svěřit. Clay má tendenci se všem hrabat ve věcech, ale zase je to přítel k pohledání, co vás vyslechne a neodsoudí a snaží se vám i pomoct. Jsem taky ráda za zlomek scény s Cyrusem. On a Tyler mi předešlou sérii hodně zpříjemnili, tak mi bylo líto, že se "jen tak" vypařil. PS: Proč se pořád snaží Bryce vyobrazit jako oběť? Pořád mi připadá jako vypočítavý hazjlík, hlavně po tomhle díle. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok už jsem si na 100% jistá, že Clay má v týhle sérii jenom jedinou úlohu - přijde k někomu do baráku nebo k čemukoliv co mu patří, náhodně něco najde, řekne si "No do prdele, tohle je jasnej důkaz, že tenhle člověk zabil Bryce" a šlohne to, načež zjistí, že to "překvapivě" je důkaz úplně na hovno a jede se od začátku. Jinak Ani je pořád otravná píča s těma jejíma kecama, všechno je to furt to samý dokola a nic se pořádně neděje. Co to prostě je? Nějaká indická soup opera? Hodnocení: 3/10 ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři a půl hvězdičky. První půlka epizody byla maximálně na jednu, ale ta druhá to luxusně dorovnala. Dějová linka Tylera stále graduje, už jenom kvůli tomu stoj za to třetí řadu vidět. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další luxusní epizoda. Sice příběh stoji na mrtvým bodě a točí se v kruhu, ale napětí a úhel pohledu se porad mění a nové důkazy se objevují. Kam se hrabě, co se dramatičnosti týče, orvni řada ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama