Reklama

Reklama

Proč? 13x proto - Série 3 (2019) (série)


Špatné zprávy na sebe nenechávají dlouho čekat (S03E09)

(epizoda)
  • USA Always Waiting for the Next Bad News

VOD (1)

Obsahy(1)

Policie z vraždy podezírá Claye. Ani zjistí, že Bryce zachránil Justina z nebezpečné situace, a nachytá Justina při lži. (Netflix)

Recenze (6)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Definitivně přidávám k Ani další otravnou píču, která mě snad sere ještě víc a to sice Jessicu. Její teorie o tom, jak školní fotbalovej tým tvoří násilníky je snad míň uvěřitelnej než, že je země placka, a to už je kurva co říct. Protože víte co, když rozpustíte tým, kterej je úspěšnej jako prase, pomáhá dostat se studentům na vejšku a pro někoho je to vášeň, tak určitě pomůžete atmosféře ve škole, a vůbec by se nemohlo stát, že byste tím třeba nasrali půlku školy, to vůbec ne. Hodnocení: 3/10 ()

fisus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série je fakt nejslabší.Ani nevím,proč mě to vlastně baví.Je to pořád dokola.Ani mele pořád dokola ty samé rádoby záhadné kecy,Clay má pořád jeden a ten samý výraz a důkaz,který se na konci jednoho dílu ukáže být přelomový,je v dalším díle vlastně k ničemu.Ty 4 díly už nějak dorazím,ale děsím se 4.serie.Třeba se vrátí Hannah,která možná vůbec není mrtvá a ukáže se,že jí vlastně unesli ufoni. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše pokračuje v předchozích šlépějích. Podezřelý je stále Clay, ten však pátrá po skutečným vrahovi. Za podezřelého se objevuje i Justin, který opět bere. Nicméně po chvíli zjistíme, že je bez motivu. Je to zajímavý. ()

Reklama

Reklama