Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policisté jsou stále blíž k obvinění Claye. Během rvačky při zápase ale vyjde najevo, že důvod zabít Bryce měli vlastně všichni. (Netflix)

Recenze (8)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To zas byla pičovina. Celou dobu čekám na ten homecoming zápas, říkám si jaká to bude mrda a ono hovno. Navíc to tam bylo tak na 30 sekund a většinu času ještě k tomu zabraly ty otravný feministky. Klasicky se zase po celou dobu nic nedělo, až na konci se ukázalo, že Clay chce nenápadně zmizet, což je největší pičovina, která ho mohla napadnout, vzhledem k tomu, že je podezřelej numero uno. Takhle ho rovnou zavřou ať je vinnej nebo ne. Hodnocení: 2/10 ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže "tohle" se stalo a kvůli tomu byl takový bordel? Vždyť to bylo směšné a odsouzené k záhubě od počátku. A pochybuji, že by "oběti" něco takového VEŘEJNĚ udělaly. Nebyla celá druhá série o tom, jak to je PŘECE TĚŽKÉ o TOM mluvit?! Whatever, I don't give a fuck anymore. Bryce jako "svatoušek", co všem promlouvá do duše? Ale no tak, tohle mu fakt nesežeru. Kde je ten vypočítavý hajzlík, který byl až děsivě realistický? To je Bryce, ne tahle smažka. A ten konec - to byla minulost nebo přítomnost? Protože už to fakt neumím rozeznat, nebo už je mi to úplně jedno. PS: Ani, umři už konečně, prosím. Lezeš mi krkem. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se něco dělo více méně skoro celý díl. Stále mi sice nesedí proměna Bryce - ano, pro seriál je to ideální, ale takto to bohužel v reálném životě prostě nechodí. Přiznávám ale, že ve finále se z jeho postavy opravdu vyklubal člověk, který se opravdu chtěl změnit. Záměr tvůrců smozřejmě chápu, nejdřív ho zabijou, a všichni mají radost, nakonec ho ale všichni oplakávají i přes to, jaké neskutečné hovado to v prvních dvou sériích bylo. Celkově se ale jednalo o luxusní díl se skvělým vývojem. Teda až na tu zvědavou p*ču Ani, ale tentokrát naštěstí moc prostoru nedostala. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne zápas okolo ktorého sa to celé odvíja. Ale úprimne, čakala som viac. Moje predstavy zahŕňali bitku a nejaké scény s ostatnými postavami, o tom, kde boli a čo robili po "tom zápase", o ktorom som toho od prvej časti toľko počula. ()

Reklama

Reklama