Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Clayovo zatčení vede jeho přátele k pár zatraceně riskantním rozhodnutím. Vyjde najevo celá pravda o rvačce při fotbalovém zápase. (Netflix)

Recenze (6)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečně po zkurvenejch 12 epizodách se něco stalo. Konečně jsem viděla smrt Bryce (ok teď zním jako psychouš, ale víte co myslím). Samozřejmě klasika - když tvůrci neví, jak by se mělo přijít na to, kdo spáchal vraždu, prostě tam nahoděj týpka, co se sám přizná a hotovo. Ale jinak jsem ráda, že do tý věci se znásilněním zahrnuli i chlapi, protože o tom absolutně nikdo nemluví a děje se to. Asi k tomu už nemám co víc říct, další epizoda je díky bohu poslední, tak budu mít od tohohle seriálu zase chvíli pokoj. Hodnocení: 6/10 ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice to byla epizoda plná motivačních keců, ale to mi překvapivě tentokrát vůbec nevadilo. Super vývoj děje, ta scéna s "I am a survivor" mi asi v hlavě zůstane ještě dlouho. Ještě teď mám husí kůži. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zavři hubu, Ani. Děkuju. Kecy, kecy, kecy. "Já to udělal." "Blbost, já to udělal." "Ne, já jsem vrah." Ani: "Víte, já vím kdo to udělal, ale jsem kráva, co podezřívá každého a každý měl přece motiv. A taky budu mít pořád debilní kecy, aby to vypadalo zajímavě, protože jinak jde tenhle seriál do prdele." Ffs, ať už tahle telenovela skončí. Hnusí jméno úžasné, druhé série a první série, která byla stonásobně lepší, než celá tahle fraška (pardon, sračka). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama