Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Claye propustí na kauci. Ani rozjede plán na jeho očištění. Pravda o vraždě Bryce konečně vyjde najevo. (Netflix)

Recenze (7)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No do prdele! Tak to jsem nečekala. Luxusní, totálně luxusní závěr! Tato řada bylo o sto stupňů lepší jak ta předchozí, a to i přes to, že Ani je ta nejotravnější postava která se kdy v kterém seriálu objevila a i přesto, že některé části byly fakt příšerné. Líbí se mi, že i když se tvůrci snažili udělat z naprosto zkažených lidí rádoby svatoušky, kteří za toi vlastně podle některých nemohli, nakonec přece jenom dostali to, co si zasloužili. Skvělé překvapení, šest hvězdiček. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečně mám tu pičovinu za sebou. Bohužel vypadá to, že budu muset protrpět ještě čtvrtou sérii, no to potěš prdel. Každopádně v týhle epizodě se, na to že je poslední, vůbec nic nestalo, většina dílu je jenom pokec Ani s otcem Alexe a při tom běží příběh (no prostě klasika 13 Reasons Why, však víte co myslim). Bryce zabil Alex, svedlo se to na Montyho, kterej umřel a byl gay, a všechno dobře dopadlo. Zazvonil zvonec a pohádky je konec. Tak zas za rok. Hodnocení: 3/10 ()

Reklama

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První scéna: Monty kráčí chodbou ve vězení. Moje myšlenky: "To má v kalhotách hovno, že chodí jak připosraný?" Ale jako na druhou stranu, když vidím jeho fotra, tak se mu ani nedivím, že je takové hovado. Aneb obrácená strana mince, ne všichni mají jen jednu tvář. Ale stejně je to hajzlík. Ani zase vymýšlí své ujeté teorie, škoda, že ji mám někde u prdele a její scény opravdu přetáčím, protože jsem alergická na její hlas i ksicht. Spoiler? Kinda? Bryce s nahrávkou mě rozesmál, protože to opravdu byl výsměch oběma předešlým sériím. A další výsměch je jejich "pokus" s Montym. :) Nepopírám, že si to zasloužil, ale prosím, snažte se příště aspoň tisíckrát více. Tylerova přehlídka fotek - jo, dobrý pokus, ale ve finále jedna velká fraška (rozhovor se Zachem hlavně), ale plusové body za Cyruse. :) Co říct na závěr? Konečně tahle shit série skončila. Chci viděl čtvrtou? Má jen 10 dílů... Will I survive more shits? Who knows. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledni díly v tomto seriálu jsou vždycky takové už jen zakončovací a rozlučkové. Tady se ale dozvídáme to nejpodstatnější. V podstatě jsem byl spokojen, ale mrzelo mě, ze to skončilo uzavřeně, jakoby už s další řadou nepočítali. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouhý jako kráva, pořád dokola celých třináct dílů omílaj to samý, prodlužujou jak to jde. Jestli další řada nebude kratší, asi mě to zabije. Byly i super díly a finále se snažilo o nějaký emoce, ale to u mě fakt nešlo, když zůstaly ty nejhorší postavy.. ! Je fakt hrozně morální obvinit mrtvýho člověka, co už pykal za své skutečné zločiny. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama