Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Užijte si nové úžasné schopnosti! Když se Barbie™ jako mávnutím kouzelného proutku ocitne v její oblíbené videohře, s nadšením se proměňuje v postavu bruslařky. Ve hře potkává Cutie, roztomilou kamarádku ve tvaru mráčku, a Bellu, bruslařskou princeznu. Když společně zjistí, že se celou hru snaží ovládnout zlý smajlík, Barbie™ se musí vydat na cestu se spoustou nástrah a výzev. Spoléhá se na své skvělé herní dovednosti i originální nápady, protože jenom tak dokáže zachránit svůj tým a navíc v celé hře zvítězit! (Bontonfilm)

(více)

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový celkem normální film s Barbie o tom, jak se dostane do počítačových her a musí zde sama být postavou, která jedná. Je to moralizující, je to líbivé, ale musím uznat, že se mi líbilo, jak jsou některé sekvence zpracovány. Animátorsky a designersky je to prostě zajímavé, což v tomhle ohledu asi nejvíce podpořilo průměrné hodnocení. ()

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

děj tohoto příšerného slepence barev lze shrnout slovy budoucího českého prezidenta: emoji i když tu nejsi emoji i když tu nejsi i když tu nejsi, tak cítím, co cítíš skrz emoji emoji skrz emoji bejby, bát se nemusíš, brzy se uvidíme, emoji emoji. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Lehce mi to připomínalo film Raubíř Ralf, kde se příběh odehrával také ve světě her. Tady se mi líbily ty různé levely, v každým byly postavičky pokaždé jiné. Bylo to takové průměrné a myslím, že jsou i lepší filmy s Barbie. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Barbie preniká do sveta počítačových hier a na štýl Super Maria či Ready Player One sa tu zamotáva do nie príliš zmysluplného deja, ale vzhľadom na cieľové publikum to úplne postačí. Animácie značne vylepšené a dalo sa na ne už pozerať. Hodnotím to podľa toho, že dcérka z tohto snímku ani len nespustila oči, takže účel to splnilo. Bolo to milé, farebné a tanečné. 55 % ()

Krnac 

všechny recenze uživatele

Nebolo tu nič čo by ma niako prekvapilo jedna alebo dve veci mi tam vôbec nedávali zmysel. Úprimne neviem ako niektoré výrazy budú chápať 10 ročné deti (napríklad výraz hra s 1. osoby), mal by som k hodnoteniu ísť opatrne vzhľadom na to pre akú vekovú skupinu to je, no nenudil som sa ale podobný tip filmov ako Raubír Ralf alebo (asi je to trochu extrémny príklad) Ready player one sa snažili nielen aby sa tam niečo delo ale aj aby ten príbeh mal niečo doseba, keď si zhrniete čo sa stalo tu tak že zlikvidovala vírus tým že prešla 4 hry a to bolo všetko, formát film podľa hry není jednoduchý a mali tomu dať ešte rok na vylepšenie scenáru. ()

RecenzentXX 

všechny recenze uživatele

Já sem si to jako malé pustil asi 3886864x. Vlastně ani nevím proč, lmao. Asi se mi líbilo že se to odehrává ve světě her (a nebo sem jenom divnej, btw, to je pravděpodobnější) ()

Reklama

Reklama