Reklama

Reklama

Scooby Doo: Shaggyho souboj

  • USA Scooby-Doo! Shaggy's Showdown (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nazdárek, padre! Vítej na bláznivém ranči Q Dude. Nasaď ostruhy a vydej se se Scooby-Dooem a jeho partou na dokonale praštěnou jízdu ve zbrusu novém originálním filmu. Čeká na tebe kupa divokých překvapení. Ale pozor... duch zlotřilého bandity zvaného Fešák Jack prahne po tom vyděsit tebe i ostatní hosty. Dokáže naše banda nadšených záhadologů strašného tvora zatknout a zachránit ranč? Vezmi na tohle mimořádně vydařené dobrodružství celou rodinu a uvidíte sami! (Magic Box)

(více)

Recenze (7)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Scoobyho som mal kedysi strašne rád, postupom času ma už však prestal baviť a stále sa opakujúci humor mi už vôbec nie je po chuti. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ve filmu jsou místy dobré hlášky, jako třeba: "...vracel knížky pozdě do knihovny." S moderní dobou přichází modení grafika a jedna hrdinka má tablet, další je hvězda internetu. Ve filmu Scooby-Doo a duch Labužník zase padouch používal dron. Legrace pořád zůstává, ale už to není tak působivé jako ty první epizodky. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Scooby na Divokom Západe. Dá sa povedať, že sa jedná o unikátny diel série, ktorý využíva zaujímavú westernovú atmosféru, príjemné hlášky a tiež vcelku fajn animácie. Jeden z tých lepších dielov, avšak stále sa nezbavujem pocitu, že to najlepšie už má Scooby-Doo za sebou. Tieto nové diely mi už prídu ako varenie z vody. 60 % ()

Reklama

Reklama