Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek "Tess" je inspirován románem Whiplash spisovatelky Tracey Farrenové. Vypráví děsivý příběh drzé dvacetileté prostitutky, která prodává své tělo v ulicích Kapského města. Přežívá jen díky hromadě prášků na předpis a jízlivému smyslu pro humor. Její život se však obrátí vzhůru nohama poté, co nečekaně otěhotní. Přestože se Tess ze všech sil snaží uniknout, minulost ji na každém kroku dohání. Začne dokonce pochybovat o vlastní příčetnosti. Tess se brání, bojuje se svými démony a snaží se najít pravdu. (Cinemax)

(více)

Recenze (5)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Bylo mně tý holky líto, její osud na mně působil depresivně. Jen pro zajímavost propočítal jsem si její cenu a vyšlo mně to na 180,- za to v Praze mám jeden lístek do kina s díškem, ale nevím zda ta cena odráží realitu cen prostituce v JAR. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vidět, jak se po JARu toulá takhle pěkná bílá šlapka. Tu by tam ti černoši nenechali na silnici dejchat ani pět minut a už by skončila zprzněná někde ve škarpě u baobabu. Absurditu příběhu střídalo zajímavé téma, které naštěstí moje napětí udrželo až do konce. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Téma na bezútěšnost spodiny.O čem byl příběh píší v notifikaci.Excelentní výkon mladé herečky,její role byla opravdu složitá.Vynikající kamera která se detailně zaměřovala vždy na důležité záběry pro diváka protože udávaly směr jakým se film ubíral.Žádné zbytečné ruchy.Citlivá režie která vám přesně řekne která postava na vás má jak zapůsobit ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Film velmi dobře vykresluje náladu, ve které se Tess zrovna nachází, takže je do jisté míry depresivní, ale krásná poetická kamera, obětavý herecký výkon hlavní představitelky a chytlavý příběh, z toho dělají solidní záležitost. ()

Reklama

Reklama