Reklama

Reklama

Drazí běloši - Série 4

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Sam s Lionelem jsou v budoucnosti zase spolu. Kolem zuří pandemie, a tak mají čas zavzpomínat na poslední společný rok na Winchesteru – v kulisách muzikálu z devadesátek. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

VojtaMarek00 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, forma, se kterou je finální season Dear White People pojatá, je přinejmenším kýčovitá, místy otravná a celkově vzato ujetá. Muzikály fakt ne, děkuju — obzvlášť v seriálech. Prazvláštní futuristická post-covidová estetika je taky jedno velký wtf. Ve výsledku do sebe ale vše zapadá, dějové linky jsou zakončeny, a finální epizoda je vlastně skvělá. Dear White People byl po druhé sérii dost downfall, ale dokázal udržet myšlenku a svou tematickou přidanou hodnotu. Takže vlastně v pořádku. Jsem moc rád, že tahle show vznikla — snad ji budou následovat další. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třetí sérii jsem byl zklamaný, že to ještě není konec, a i touhle řadou jsem se prokousával tak nějak do počtu, i když to divné muzikálové a futuristické pojetí bylo vlastně osvěžující. A nakonec mi postavy přirostli k srdci a poslední díl dva byly napínavým vyvrcholením. Finále (a tím celá řada a seriál), které se v podtitulkových scénách buduje po celou řadu, pak má úplně jiné vyznění po události na Filozofické fakultě (během které jsem byl doma s covidem, který řada tak tematizuje). Seriál tak k Drahým bělochům, pro které je takový strach „novinka“, promlouvá autentičtěji, než je příjemné. A o to důležitěji. ()

Reklama

Galerie (142)

Reklama

Reklama