Reklama

Reklama

Drazí běloši

(seriál)
  • USA Dear White People
Trailer
USA, (2017–2021), 20 h 41 min (Minutáž: 22–39 min)

Tvůrci:

Justin Simien

Hudba:

Kris Bowers

Hrají:

Logan Browning, Brandon P Bell, DeRon Horton, Antoinette Robertson, John Patrick Amedori, Ashley Blaine Featherson, Marque Richardson, Wyatt Nash (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Černošští studenti se vyrovnávají s přehlížením a nejasnými pravidly života na vysoké škole Ivy League, která se s rasovými rozdíly nevypořádala tak, jak si myslí. (Netflix)

Recenze (3)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Strašně strašně málo. Respektive - pár ohromně důležitých momentů s apelem utopeno v postavách bez náboje. V postavách, které samy o sobě jdou jen po načmárané lince "ten je tam proto, aby". ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Woke bez servítků. Nejvíc nabíhá žíla na čele všem těm zastávajícím se nekorektního humoru a svobody slova, ale komu zvoní hrana? Komu máslo teče až do bot? Některé epizody vypadají nudně, než vás nemilosrdně konfrontují s tím, že to, že nejste rasista a máte černý kamarády, nestačí na to, abyste někdy prostě nedrželi hubu a krok, protože na vás policajt na studentském večírku nikdy zbraní mířit nebude. čsfd: „Ideologistická propaganda tohodle ražení nemá co dělat na globálně dostupné platformě typu Netflix. Opravdu velice ubohý a znepokojivý počin.“ kukkik, 3.5.2022  „No, na to, že ještě nedávno pobíhali po plantážích by mohli bejt trochu méně asertivní. Po 3 dílech mám jako běloch pocit, že za vše špatný můžem my a zároveň abych se pomalu bál koupit si čokoládu a nebyl označen za rasistu. V reálu je to totiž možná ještě utaženější než v seriálu.“ grizly007, 24. 6. 2019 „Afektovaně angažovaný seriál o rasové otázce, který by mohl vzniknout jedině dnes, v době přílišné politické (ne)korektnosti. Obdoba kampaně #oscarssowhite, jen v desetidílném televizním pojetí.“ mcb, 8. 2. 2018 ()

Reklama

Reklama