Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva mladí právníci Kristie a Keith stojí proti sobě v soudním sporu o vybudování maloměstské cyklostezky. Profesní rivalové na sebe neustále narážejí při venčení svých psů, kteří si jeden druhého oblíbili. A pomalu to vypadá, že to nejsou jen jejich psi, kdo v sobě našel zalíbení... (TV Prima)

Recenze (5)

fooggyy7 odpad!

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 0/10 ... Vizuální stránka: 0/10 ... Soundtrack: 0/10 ... Didaktický potenciál: 0/10 ... Celkový dojem: 0/10. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 3/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Reklama

papilon395 

všechny recenze uživatele

Dnes celý den prší, což je mi omluvou, že jsem si z archívu nahrávek vybrala tenhle film. Další povzbudivý kousek o tom, že "víc než čísla jsou vždy city". Dialogy šustily papírem, děj předvídatelný od začátku do konce, ústřední dvojice k neuvěření. Ostatním divákům ani nestálo za komentář. ()

Richard768 

všechny recenze uživatele

V podstate pekný a milý príbeh, až na tie príšerné dialógy a umelé pózy. Na súde prehodili každý po dve-tri vety a pojednávanie skončilo? Chcelo by to nebáť sa ísť viac do hĺbky, aby to pôsobilo serióznejšie. Slabé 3 *. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama