Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři ženy, tři hrdinky, tři příběhy. Z odlišných zemí, kultur i odlišného vzdělání. A přesto jsou si podobné. Nenechaly se zlomit... (TV Prima)

Recenze (8)

Toshiro30 

všechny recenze uživatele

Nikdo z nás si neumí ani v nejmenším představit, jakým utrpením museli tyto ženy projít. V těchto zemích je žena brána jako kus hadru, znásilňování, bití, kyselinové útoky, zažehlování prsou .... Vše v zájmu jejich tradic a kultury. Pro Evropana je takové zacházení se ženou naprosto nepřijatelné. Je neuvěřitelné, co se ještě ve 21. století může někde odehrávat. Žena je přeci muži rovnocenným partnerem a má být milována. Tam si asi pod tím pojmem představují něco jiného. ()

Flurysek 

všechny recenze uživatele

Respekt všem ženám, které musí takhle žít ale i přesto se snaží začlenit se do společnosti a bojovat proti násilí na ženách. Název filmu to vše vystihuje - jsou nezlomené. Být ženou, a to nejen v Arabských zemích, není jednoduché. "Pokud se budeme bát, můžeme toho hodně ztratit". "Základem všeho je statečnost". ()

Reklama

roswelll 

všechny recenze uživatele

Celý tento silný příběh sledujete se slzami v očích. Je opravdu neskutečné a smutné, co se může v některých zemích dít a lidé za to nejsou potrestáni. Děkujeme režisérkám filmu za tento dokument, i když i pro ně toto natáčení muselo být hodně těžké. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Je to síla. Ženy v tomto dokumentu skutečně nelze, než obdivovat. A zároveň jsem pocítila neskutečný vděk, že nežiji v jedné z takovýchto oblastí. Na konci jsem měla téměř slzy v očích. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Opravdu drsný dokument o třech ženách a jejich osudech, které opravdu nejsou růžové. Zažehlování prsou v západoafrickém Kamerunu, znásilnění a polití kyselinou v Indii či násilí v Afgánistánu. Silné příběhy touhy žít a bojovat proti předsudkům. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama