Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zavzpomínejte si na písně, které byly a jsou součástí zlomových okamžiků. Některý hit vás donutí tančit, jiný hit vám připomene napínavé chvíle našich dějin. Zakladatel Akademie populární hudby Martin Hrdinka a tým producentů sestavil unikátní žebříček těch největších kultovních hitů. (TV Nova)

Recenze (25)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Chart Show" - ďalšia nesmierne blbá nezábavná relácia. TV Markíza vysiela slovenskú verziu od roku 2014. Teraz to prišlo i do Čiech. O čom to je? No zahráme zopár starých odrhovačiek a budeme okolo nich hlúpo kecať. Popri tom počúvať rádoby vtipné hlášky a príhody trapných pseudo celebrít. Je to doslova neznesiteľné. Furt dokola tie isté odporné ksichty. Česká verzia tejto televíznej shit show je ešte úbohejšia ako ten náš slovenský odpad! ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle doma opravdu nezkoušejte. Hrozí újma na hudebním vkusu, ztráta hudebního sluchu, poškození virtuózních bulv, případné nevratné poškození muzikální hemisféry. Ale pokud přece jen neodoláte, dostatečně vás nezhnusí upoutávky, budete za Hrdin(k)u. A mučit se můžete přes dvě hodiny každou sobotu, tedy než někdo kompetentní z Novy příčetně uzná, že je to příšerné a pořad stáhne a definitivně zruší. Tenhle pořad, uváděný recitátorem Boučkem, ano, můžete se vsadit, kolik udělá přeřeknutí, ale sázku máte předem prohranou, neb neudělá zase žádný, by jistě nebyl žádnou pohromou, kdyby měl valný přístup a obsah by byl validně transferován k zrakům a sluchům obětujících se diváků. To se samozřejmě neděje, sledujeme tedy jakési názory na různé hudební počiny v různých hudebně tematických večerech, po(s)tupně se prodíráme žebříčkem, sestaveným "odborníkem" Hrdinkou, který snad vylezl z hudebního kanálu nebo pralesa, až se tedy dostaneme k orgastickému vrcholu v podobě toho nejvydařenějšího, nejprodávanějšího, prostě nej songu.Tak například v jednom z vydání je tím vrcholem líbivý a nevtíravý song mužů, co postávají u dětských hřišť a školek s pytlíkem bonbonů a s walkmanem, v němž zní Holky z naší školky. A ač je to hudební show, dojde zcela nesmyslně i na vaření. Scéna, pódium v opravdu odpudivém provedení. Až se rozhodnete libovolný sobotní večer tomu obětovat, určitě se pak příští ráno nedivte, že z vás vyšlo jen divné zakuckání namísto slavičího tónu. 1/10 ()

ainny odpad!

všechny recenze uživatele

Ty woe... kdyby ty "kultovky" aspoň nechali bez keců, ale takhle zmršili i to. A ta vata mezi nimi, ta byla na blití. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Souhlasím s názory, že tohle byl ODPAD nejhrubšího zrna. Libor Bouček možná kdysi dávno patřil mezi solidní moderátory, ale poté co mu stoupla sláva do hlavy a snažil se co nejvíce přiblížit Marešovi – přitom jsou to kokoti oba stejní, to s ním šlo z kopce. Jemu to ale evidentně nevadí, pořád je o něj enormní zájem, uvádí nebo moderuje jeden pořad / akci za druhou, cash taky má, takže on si určitě nestěžuje, ale co diváci…Naštěstí už je tomuto hnusu konec… ()

Dagoussek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se těšila na kultovní velehity a sakra...žvásty o ničem a o h...ě !! Lunetici, to jako vážně??? Hašek proč??? A proč tam nebyly Kelly Family??? 😃Nepochopila jsem to vůbec. ()

Spacecore odpad!

všechny recenze uživatele

mě příjde, že se šéfové novy hrozně zfetovali a řekli si "hele, pozvem pár celebrit a uděláme si z nich prdel, ztrapníme je v sobotu v prime time a ještě si budou myslet, že jsou zábavní".. je mi trapně za ně ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázně nudná a obkecaná kraávovina bez jakékoliv šťávy a potenciálu nějakého zábavného, či užitečného pořadu. Bouček je otravnej už od pohledu, natož že by se dal strávit jako moderátor a rozhovory o fekální hmotě. Podobně jako Hvězdná párty doufám, že ani toto nebude na obrazovkách dlouho prudit! ()

ještěžiju odpad!

všechny recenze uživatele

Když už chtěli zkopírovat relativně úspěšnou a zábavnou šou ze Slovenska, tak to měli udělat se vším všudy ... což o to, že je pan Bouček pohotový a jazykově schopný moderátor, taková Banášová se sama všech doprovodných her sama zúčastňuje .. tady pan Bouček spíš bude vystupovat jako posměváček druhých ... no a taky by měli více zúžit výběr komentujících jednotlivé klipy respektive písničky .. ale oni přece musí vědět nejlépe, jak ten pořad prezentovat, proč by je měly zajímat názory diváků ... tak uvidíme, jak jim to dlouho vydrží. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Boučkova show....do všech písniček se kecá a kecá....a opět jako u všech typů těchto pořadů-je to zábava pouze pro účinkující, pro diváky to není... ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

U nás není něco rozhodně v pořádku. Kolikrát se tady bude ještě omýlat to samé dokola dokolečka? Když nevzpomíná Michal David na Barrandově, tak vzpomíná křepčící banda lidí na přesdržku v čele se ''skvělým'' Liborem Boučkem a jeho obvyklými pseudodůležitými poznámkami na Nově. Navíc se přidávají opravdu strašně ''zajímavé'' komentáře typu - ''No je to kult, no.'' - ''No prostě kult - pecka'' - ''To miluju úplně'' a další či ''zábavné hry'', u kterých se účinkující vyřádí a divák definitivně spáchá sebevraždu. Proč někde, třeba v ČT, nevezmou lidi, kteří hudbě skutečně rozumí a neudělají seriózní dokumentární kritický seriál o muzice. Néé to asi nepůjde uskutečnit, dokud se pořady jako Chart show nezakáží. ()

phil22 

všechny recenze uživatele

Vše co se objeví na Slovensku jde do Novy. Jen akorát nevkusnější a navíc s horším moderátorem. Navíc to že to na Slovensku běží, už od roku 2014 a mi Češi to uvádíme až teď je docela trapné. Takže je lepší se koukat na Markíze každou středu na původní a i vtipnější Chart Show, anebo se koukat každou sobotu na pouhou napodobeninu ()

oskiii

všechny recenze uživatele

Nova opět přišla s totální bombou.... která se u našich východních sousedů vysílá tři roky. Všichni to ví, všichni to znají, jen na Nově se tváří, že vymysleli něco převratného. No a samozřejmě nesmí chybět Bouček... ()

martinh8 odpad!

všechny recenze uživatele

Naivně jsem si myslel, že to bude pořad o hudbě. Po deseti minutách jsem byl vyveden z omylu. Připadá mi to jako nepovedený mix (Kufru, Esa, Tváře) ()

Reklama

Reklama