Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zavzpomínejte si na písně, které byly a jsou součástí zlomových okamžiků. Některý hit vás donutí tančit, jiný hit vám připomene napínavé chvíle našich dějin. Zakladatel Akademie populární hudby Martin Hrdinka a tým producentů sestavil unikátní žebříček těch největších kultovních hitů. (TV Nova)

Recenze (25)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Souhlasím s názory, že tohle byl ODPAD nejhrubšího zrna. Libor Bouček možná kdysi dávno patřil mezi solidní moderátory, ale poté co mu stoupla sláva do hlavy a snažil se co nejvíce přiblížit Marešovi – přitom jsou to kokoti oba stejní, to s ním šlo z kopce. Jemu to ale evidentně nevadí, pořád je o něj enormní zájem, uvádí nebo moderuje jeden pořad / akci za druhou, cash taky má, takže on si určitě nestěžuje, ale co diváci…Naštěstí už je tomuto hnusu konec… ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázně nudná a obkecaná kraávovina bez jakékoliv šťávy a potenciálu nějakého zábavného, či užitečného pořadu. Bouček je otravnej už od pohledu, natož že by se dal strávit jako moderátor a rozhovory o fekální hmotě. Podobně jako Hvězdná párty doufám, že ani toto nebude na obrazovkách dlouho prudit! ()

Reklama

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

U nás není něco rozhodně v pořádku. Kolikrát se tady bude ještě omýlat to samé dokola dokolečka? Když nevzpomíná Michal David na Barrandově, tak vzpomíná křepčící banda lidí na přesdržku v čele se ''skvělým'' Liborem Boučkem a jeho obvyklými pseudodůležitými poznámkami na Nově. Navíc se přidávají opravdu strašně ''zajímavé'' komentáře typu - ''No je to kult, no.'' - ''No prostě kult - pecka'' - ''To miluju úplně'' a další či ''zábavné hry'', u kterých se účinkující vyřádí a divák definitivně spáchá sebevraždu. Proč někde, třeba v ČT, nevezmou lidi, kteří hudbě skutečně rozumí a neudělají seriózní dokumentární kritický seriál o muzice. Néé to asi nepůjde uskutečnit, dokud se pořady jako Chart show nezakáží. ()

ještěžiju odpad!

všechny recenze uživatele

Když už chtěli zkopírovat relativně úspěšnou a zábavnou šou ze Slovenska, tak to měli udělat se vším všudy ... což o to, že je pan Bouček pohotový a jazykově schopný moderátor, taková Banášová se sama všech doprovodných her sama zúčastňuje .. tady pan Bouček spíš bude vystupovat jako posměváček druhých ... no a taky by měli více zúžit výběr komentujících jednotlivé klipy respektive písničky .. ale oni přece musí vědět nejlépe, jak ten pořad prezentovat, proč by je měly zajímat názory diváků ... tak uvidíme, jak jim to dlouho vydrží. ()

DavidAAAA odpad!

všechny recenze uživatele

Doprdele, takovou kravinu jsem už dlouho neviděl ( teda spíš neslyšel, protože jsem byl pouze donucen být v místnosti, kde to bylo puštěné, snažil jsem se nedívat ). Za prvý jako kultovní písničku si představuju fakt něco jinýho, než idiotskou odrhovačku od český hvězdičky, která byla asi tak rok slavná. Za druhý jako zábavu si představuju něco jinýho, než trapný plkání trapnýho Boučka, fakt moc lituju Farnou, že se do tohohle nechala uvrtat ( snažila se sice klesnout mentálně na úroveň ostatních, naštěstí se jí to moc nepodařilo a působila tam jak mimozemšťan ). Za třetí, naprosto nesnáším publikum, jehož standing ovation je vyvoláno pokynem režiséra a ne tím, co se skutečně odehrává. Jsem šťastný, že jsem neskončil s hlavou rozmlácenou o zeď tím, jak jsem se do ní neustále tloukl ve zbožném přání, ať už tenhle trapnej výmaz mozku konečně skončí. Trapný, ubohý, neskutečně debilní pořad. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama