Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zavzpomínejte si na písně, které byly a jsou součástí zlomových okamžiků. Některý hit vás donutí tančit, jiný hit vám připomene napínavé chvíle našich dějin. Zakladatel Akademie populární hudby Martin Hrdinka a tým producentů sestavil unikátní žebříček těch největších kultovních hitů. (TV Nova)

Recenze (25)

SNCIS odpad!

všechny recenze uživatele

Libor Bouček není moderátor vůbec to neumí, je to trapák. Při pohledu na něj mi je zle. Chová se mluví jako by mu bylo 5 let. Pokud chtěla TV Nova kvalitní pořad s kvalitním moderátorem měla zavolat Ondru Sokolo. To je bavič a pan moderátor. Lituji hosty především Ondru Brzobohatého a Ewu Farnou, protože mají oba IQ a museli poslouchat, tak debilní kecy "Bučka" a smát se vtipům, které si povídají tak děti ve školce. Doufám že to Nova brzo zruší nebo alspoň vymění moderátora. Ono, když to bude moderovat někdo inteligetní kdo dokáže pobavit hned to bude o něčem jiném. Možná by to pak mělo i úspěch, ale takhle se tomu konkrétně já budu vyhýbat. Hodnotím jako odpad! Nic jiného si to nezaslouží.... ()

ještěžiju odpad!

všechny recenze uživatele

Když už chtěli zkopírovat relativně úspěšnou a zábavnou šou ze Slovenska, tak to měli udělat se vším všudy ... což o to, že je pan Bouček pohotový a jazykově schopný moderátor, taková Banášová se sama všech doprovodných her sama zúčastňuje .. tady pan Bouček spíš bude vystupovat jako posměváček druhých ... no a taky by měli více zúžit výběr komentujících jednotlivé klipy respektive písničky .. ale oni přece musí vědět nejlépe, jak ten pořad prezentovat, proč by je měly zajímat názory diváků ... tak uvidíme, jak jim to dlouho vydrží. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle doma opravdu nezkoušejte. Hrozí újma na hudebním vkusu, ztráta hudebního sluchu, poškození virtuózních bulv, případné nevratné poškození muzikální hemisféry. Ale pokud přece jen neodoláte, dostatečně vás nezhnusí upoutávky, budete za Hrdin(k)u. A mučit se můžete přes dvě hodiny každou sobotu, tedy než někdo kompetentní z Novy příčetně uzná, že je to příšerné a pořad stáhne a definitivně zruší. Tenhle pořad, uváděný recitátorem Boučkem, ano, můžete se vsadit, kolik udělá přeřeknutí, ale sázku máte předem prohranou, neb neudělá zase žádný, by jistě nebyl žádnou pohromou, kdyby měl valný přístup a obsah by byl validně transferován k zrakům a sluchům obětujících se diváků. To se samozřejmě neděje, sledujeme tedy jakési názory na různé hudební počiny v různých hudebně tematických večerech, po(s)tupně se prodíráme žebříčkem, sestaveným "odborníkem" Hrdinkou, který snad vylezl z hudebního kanálu nebo pralesa, až se tedy dostaneme k orgastickému vrcholu v podobě toho nejvydařenějšího, nejprodávanějšího, prostě nej songu.Tak například v jednom z vydání je tím vrcholem líbivý a nevtíravý song mužů, co postávají u dětských hřišť a školek s pytlíkem bonbonů a s walkmanem, v němž zní Holky z naší školky. A ač je to hudební show, dojde zcela nesmyslně i na vaření. Scéna, pódium v opravdu odpudivém provedení. Až se rozhodnete libovolný sobotní večer tomu obětovat, určitě se pak příští ráno nedivte, že z vás vyšlo jen divné zakuckání namísto slavičího tónu. 1/10 ()

kiva 

všechny recenze uživatele

Je to špatný, je to špatný, je to.....Slizký a užvaněný Bouček se slovní zásobou desetiletého dítěte, Hrdinka, bože to je sestava. Že je Pokondr v každé kravině, to nepřekvapuje, ale Brzobohatý a Farna? Myslela jsem, že mají lepší vkus. Příšerný a falešný Lunetic, božský Kája...Těch pár ukázek opravdu dobrých písniček to nemohlo zachránit, pokud je 90 minut ze sta trapných, něco je hodně špatně. ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

U nás není něco rozhodně v pořádku. Kolikrát se tady bude ještě omýlat to samé dokola dokolečka? Když nevzpomíná Michal David na Barrandově, tak vzpomíná křepčící banda lidí na přesdržku v čele se ''skvělým'' Liborem Boučkem a jeho obvyklými pseudodůležitými poznámkami na Nově. Navíc se přidávají opravdu strašně ''zajímavé'' komentáře typu - ''No je to kult, no.'' - ''No prostě kult - pecka'' - ''To miluju úplně'' a další či ''zábavné hry'', u kterých se účinkující vyřádí a divák definitivně spáchá sebevraždu. Proč někde, třeba v ČT, nevezmou lidi, kteří hudbě skutečně rozumí a neudělají seriózní dokumentární kritický seriál o muzice. Néé to asi nepůjde uskutečnit, dokud se pořady jako Chart show nezakáží. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama