Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 1

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (85)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková bezduchá kravinka pro děti, která má celkové efekty docela nadprůměrné, jenže její problém je, že nemá cílenou věkovou skupinu. Pro malé děcka to až tak není a ty větší nebo dospělé publikum to bavit nebude. Příběh jako z každé druhé takové pohádky, Jack Black posledních 5minut úplně zbytečná role. Na nějaké fakt hodně velké vypnutí okej, ale jinak bych to raději ani nezkoušel zapnout. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ožívání halloweenských figurek a atrakcí tematicky drží celkem pohromadě, ústřední pubertální trojice zase neotravuje a sem tam i slušně zavtipkuje – na dětské (trikové) strašidelné dobrodružství. (Samo)píšící se zápletka však postupem času ztrácí dech a rozhodně ji nenakopne návrat Jacka Blacka na pár scének, když se samolibě přiřítí zachránit situaci. Od minula se laťka snížila jen minimálně. 5/10 ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Skoro jak jsem čekal. Hodně slabý, nezáživný a nezábavný odvar jedničky. Nic, co by zaujalo nebo pobavilo. Teda až na gumové medvídky. Trvá hrozně dlouho, až se to rozjede. Zajímavé je na filmu jen to, že vyvolá přemýšlivou otázku (a dopřeje vám čas a prostor nad ní dumat) - opravdu lze strašidlo oblbnout tím, že se vydáváte za strašidlo? 1,5* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu,který mě nějak extra nechytil rapidní zlepšení. Hlavní trojice je sympatická a vtipná a Jack Black zde dostal tak 10 minut (kdyby zde nebyl vůbec nic se nestane a šel bych i na 5 hvězd). Slappy zde má dobré hlášky a i příšery jsou solidní (v jedničce byla obří kudlanka tady je obří pavouk). Do dalších dílů bych klidně šel. P.s. plusové body za parodii na To pobavila :-) ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu se úplně změnilo herecké obsazení, což nebyl dobrý tah. Ta bloncka byla dobrá, ale ten tlouštík mi nebyl sympatický. Děj filmu je něco podobného jako v jedničce, ovšem kratší a o dost jednodušší, což je problém. V prvním díle jsme zažívali i lásku, ta tu ovšem chybí. Když už se mělo točit pokračování, tak s původním hereckým obsazením. Objevil se zde pouze Jack Black, ale jen na pár minut. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • R.L. Stine, tvůrce knižní předlohy, se ve filmu objeví v jedné scéně jako ředitel Harrison. (Gogo333)
  • Během scény v 18. minutě, kdy dva kluci jsou pronásledováni partou tří výrostků na kolech, je k zemi srazí zahradní hadice. V dalším záběru (zepředu) sice výrostci dopadají na zem, nicméně jejich kola záhadně zmizí. (dom156)

Reklama

Reklama