Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný projekt Mind Blown měl za pomoci lidí nadaných mimořádnými telekinetickými schopnostmi pomáhat ochraňovat lidi před tsunami, hladomorem a přírodními katastrofami. Bohužel jej však vede muž, který chce zničit svět... Během studené války spolu USA a SSSR bojovaly na různých frontách. Jednou z nich byl výzkum parapsychologie nebo psychotroniky, jak Sověti nazývali ovládání mysli. Důkazem jsou stovky hodin záznamů. Když se Sovětský svaz rozpadl, financování na obou stranách bylo zastaveno, projekty ukončeny a odtajněny. Jeden z projektů byl obnoven tajným odborem americké vlády pod krycím názvem Project Mindblown. Tento projekt vede plukovník Clayton. Na tajné vojenské základně jsou soustředěni lidé s mimořádnými telekinetickými schopnostmi. Dokážou vyslat myšlenky, jejichž sílu shromáždí satelity a vyšlou je do cílové oblasti. Tito lidé byli údajně vybráni k tomu, aby svými schopnostmi pomáhali lidstvu, aby posílali déšť do oblastí zasažených suchem. Generál White projektu příliš nedůvěřuje, a tak se přijde podívat na vlastní oči na první ostrý test. Clayton nechal postavit cvičné město vzdálené 100 kilometrů od základny. Test se nějak komplikuje. Plukovník zjistil, že přenos ze satelitu ruší jiné vlnové délky. Něco je špatně. Jejich myšlenky byly vyslány do jiného města, kde jsou lidé. Test je okamžitě zastaven. Televizní zpravodajství přináší informace o tom, že silné zemětřesení postihlo Mohavskou poušť v Kalifornii. Ve městečku Mohavi zahynulo několik lidí, ale oficiální zdroje mlčí o tom, co se tam stalo. Přeživší vypovídají, že něco takového ještě nikdy neviděli. Vyskytly se tu pohromadě tornáda, blesky, zemětřesení. A všechno to přišlo zničehonic. Ani vítr tam nefoukal. Místní muž jménem Adam, který má telekinetické schopnosti, tvrdí, že katastrofě předcházelo takové divné hučení. (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem "béčko" a výsledkem je sotva "céčko". Efekty jsou mizerné, ač když si nehrály s ohněm, či mraky tak kulisy ušly. Herecké výkony dle očekávání slabé v čemž "top" byla tv reportérka s "za mnou vidíte tu zkázu" a zatím kde nic tu nic. Kladem je pohledná Jessica Uberuaga. Celkově slabé. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ups kde jsou ty doby kdy uměli ještě podobný kraviny s absurdními náměty točit zábavně a bez gigitálních triků z domácího pící v píči. No ty časy jsou fuč a Goss už se taky upíše každý žumpě...10% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

To zas byla srandovní, dementní gajdovina. Levnost tryská z každé scény. Demence tvůrců potrženo sečteno. U takových pleček by mělo stát kapslokem zmáčklé AMATERSKÉ. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto veledílu toho moc ani napsat nejde. Víceméně vše už je napsáno v komentářích kolegů recenzentů. Je to hloupé, trapné, nesmyslné, efekty jsou spíše k smíchu, příběh prakticky neexistuje, filmařské řemeslo takřka nulové, herci tragičtí. Tragédie v přímém přenosu, sledování hraničí s těžkým sebepoškozováním. 0/10. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočné! Oscilátory zo 60. rokoch 20. storočia skombinované s technikou čo ešte nie je. Ďalší zvrátený príbeh podpriemerného pochybného charakteru. Kto toto sponzoruje? Niektoré amatérske fanúšikovské filmy na youtube sú kvalitnejšie. ()

omega_SK odpad!

všechny recenze uživatele

Taketo "kraviny" nepatria do kina, na ziaden nosic, ani do TV, pretoze aj ta TV stanica by sa mala hanbit za taku hovadinu a to aj vtedy, keby jej platili miliony za odvysielanie. ()

ZionelloSVK odpad!

všechny recenze uživatele

Toto "dielo" patrí presne medzi tie filmy, ktoré akoby boli robené na to že ich budú vysielať niekde cez týždeň pred obedom a nikto ich neuvidí, inak by to bol asi mind blown. Fakt príšerné. Efekty ako z Herkulesa a herecké výkony aj s komplet obsadením, scenárom, hudbou, kamerou a proste kompletne celé to stojí za prd a rovná sa to tak maximálne tomu slovenskému pokusu o Sci-Fi, ktoré ani neviem ako sa volá. ()

T.E.Elf odpad!

všechny recenze uživatele

Jessica Uberuaga má pěkný zadek a stehna. Ta, tornádem vcucnutá, servírka na začát byla též hezká. I pro dámy by se našel nějaký sympaťák. Ale tím to končí. Jestli se stalo něco zajímavého po třicáté minutě nevím. Já to dál nevydržel. Hrozná slátanina. ()

Reklama

Reklama