Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na akademickou zločineckou bandu Pietra Zinniho čeká nová výzva. Trh s chytrými drogami vzkvétá a zoufalá policie hledá experty, kteří by je byli schopni získat, analyzovat a identifikovat nové molekuly. A kdo jiný je připravený vrhnout se na tak delikátní úkol než skupina bývalých vysokoškolských profesorů. Mají zkušenosti, mají odvahu a umí si vyrobit potřebné vybavení. Pietro tak musí dát dohromady starou partu. Má to však jeden háček: oficiálně stále sedí ve vězení. (Film Europe)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (6)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže nové postavy, nová akce tentokrát na opačné straně zákona. Akce graduje do závěrečné honičky a užití vozidel a motorek z druhé světové války je boží. Pronásledování vlaku a nástup a následné vystoupení postavy Bonelliho mě doopravdy pobavilo. Velká škoda, že Libero De Rienzo předčasně zemřel. Celkově slušné pokračování a návnada na vyvrcholení příběhu. Jsem velmi spokojen. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

já jsem extra spokojená ,kluci nezklamali.A jsem ráda že se můžu podívat několikrát za sebou protože to je takový fofr že číst titulky a sledovat tu bandu srandistů je absolutně nemožné.Italové zkrátka umí.Potěšit diváka,zaujmout diváka a nezklamat diváka.Samozřejmě máme na výběr.Buď se dívám nebo ne.Ale tady zase dostali herci opět naloženo.Za mě absolutní ***** ()

Reklama

vinducha 

všechny recenze uživatele

Ve 2 Pietro chodí z vězení za dalším šolichem a tím je vymýcení legálních drog z ulic . Já se s touhle partou skvěle pobavil i napodruhé. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Od prvního dílu tu vesměs moc novinek nehledejte.Jen,že jako vždy nabobtná počet postav a k partě přibudou tři nový členové.Nějaký to místo na slunci mají,ale je to spíš výplň.Jednička měla kouzlo a dvojka je spíš vata k samotnýmu finále.Nevím jestli Film Europe nebo můj provider kašle na titulky k filmu,ale některý věty si asi mám přeložit sám.Bohužel památná scéna zde není a nezbývá než,že Sydney Sibilia připravila na konci série lavinu,ale malinko čekám,že se nudit určitě nebudu,ale už se asi nezasměju jako v jedničce. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Jo. Zase je to tam. Skvěle dávkovaná zábava, humor i akce - navíc s posledním záběrem, který vylučuje nepokračování. Oproti jedničce rád přihazuji jednu hvězdu navíc. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama