Reklama

Reklama

Kanodžo ga sono na o širanai toritači

  • Japonsko 彼女がその名を知らない鳥たち (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Towako (Jú Aoi) žije se starším mužem jménem Džinko (Sadao Abe), kterého si vůbec neváží, ale ten ji ochotně živí. Stále nemůže zapomenout na starou lásku, se kterou se rozešla před osmi lety. Jednoho dne se potká s Mizušimou (Tóri Macuzaka), který jí ho připomíná, a milostný románek je na světě. Potom se pokusí starou lásku kontaktovat, ale místo něj Towako navštíví policista, a tak se dozvídá, že dotyčný je už pět let nezvěstný. (ing.man)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

Vardara 

všechny recenze uživatele

Poměrně odvážné scény a znovu opakovaná problematika submisivity asijských žen (hraničící až s naivitou a přehnanou oddaností), kterou musí hlavní hrdinka někde nebo na někom vybít. Tímto katalyzátorem se stává její podivný spolubydlící, který jí v podstatě živí a proto, aby byla šťastná je schopný udělat cokoliv. ()

ing.man 

všechny recenze uživatele

Přece jen dám 4, protože ještě jsem neviděl Yuu hrát takový odvážný scény. Drama to bylo nad očekávání dobré a naučilo mě si nevšímat tady na ČSFD žánrového zařazení... Opravdu lepší průměr. (A vypadá to na poslední roli Šú Nakadžimy) ()

Reklama

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu začalo 8. 10. 2016 a trvalo celkem měsíc. Filmové exteriéry se odehrávaly v regionu Kansai, převážně ve městě Ósaka. (ing.man)

Reklama

Reklama