Reklama

Reklama

Destiny Kamakura Monogatari

  • Japonsko DESTINY 鎌倉ものがたり (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Líbánky končí a Akiko a Masakazu se vrací domů, zpět do svého domečku v Kamakuře. Začátek manželství je u nich jako u každého jiného – Akiko odkrývá nové stránky manžela, například že je vášnivým sběratelem modelů vláčků, Masakazu se musí smířit s tím, že již není starý mládenec. Druhá věc je také to, že podle Masakazua byla Kamakura, bydliště jeho rodiny již po generace, vždy magnetem nadpřirozených bytostí. Tomu Akiko nejprve nechce moc věřit, ale vzápětí se potkává s duchem zemřelé, kappou a dalšími bytostmi, které do lidského světa nezapadnou; tedy kromě Kamakury. Ačkoliv městečko vypadá velmi poklidně, tak se v něm dějí vskutku bizarní věci! (Zíza)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (13)

Martrix

všechny recenze uživatele

Málokdy se mi stane, že film nedokoukám a i když se to stane, tak to nutně nemusí znamenat, že je to film špatný. Prostě nesedne do nálady, nebo je nahony vzdálené mému vkusu... . V tomto případě jsem asi čekal něco víc, než jen naivní a utahanou polopohádku, která je romantická snad pro náctileté. Totéž platí o vtipu... . Takže s tímto filmečkem se prostě míjím, i když mám asijskou kulturu rád. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nakonec je film opravdu kouzelným dobrodružstvím, kde sice nedochází k velkým magickým střetům, ale pozitivních pocitů to má na rozdávání. Jestliže jste romantická duše, tohle je snímek pro vás, protože když už nic jiného, je to film o velké lásce. Recenze. Titulky. ()

Reklama

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Kdyby Miyazaki natočil hraný film, bude vypadat nějak takhle. Roztomilé, asijsky ulítlé, sice mi k dokonalosti drobet chyběl, ale pořád je to krásný milý film. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

“Co to bylo?” “To byl kappa.” ■ 4/5 filmu jsem měl pocit dokonalosti, pak to trochu kleslo, ale stejně dávám maximum, protože neznám jiný film, který by tak přirozeně spojil svět duchů a lidí. Velmi příjemný kompaktní celek (plus příjemné retro let šedesátých). Nevybavuji si, že bych viděl něco podobného. I kvůli hereckým výkonům. Micuki Takahata do role sedla a byla velmi příjemná. Masato Sakai mi byl neznámý, ale shledávám ho nesmírně sympatickým. Sakuru Ando jsem viděl po dlouhé době a velmi rád. Min Tanaka jako bůh bídy potěšil a v neposlední řadě mi poskočilo srdce, když se v epizodní roli objevila Mikako Ichikawa, protože jsem ji kromě mého milovaného Be With You v ničem neviděl. Ok. Stop. Nechtějte vědět víc a pusťte si to! ■ P.S. Na konci filmu jsem i název pochopil :). ■ Dávám sem trailer, ale nedívejte se na něj. Nedívejte se na něj. Nedívejte se https://m.youtube.com/watch?v=rHyt3ut6Vf8 ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi 4-5, ale nakonec se přikláním k 5 za tu skvělou hravost. Super rodinný filmek, který dokáže vykouzlit nemalé úsměvy na tváři. Jediné co bych vytkl, tak uspěchaný konec a nefungující citlivější stránka filmu, jenž nemá moc šancí proniknout k divákovi. Dlouho mě nic nezaujalo jako tohle ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama