Reklama

Reklama

The Black Hand

všechny plakáty

Obsahy(1)

Příběh se odehrává na počátku 20. století, kdy se ve Spojených státech objevila italská mafie, která unesla lidi a nechala za sebou výkupné podepsané „černou rukou“. Joe Petrosino (Leonardo DiCaprio), důstojník newyorské policie známý jako „italský Sherlock Holmes“, pracoval na zatčení a deportaci desítek zločinců. Podle jejich vlastního společného dědictví nechtěl, aby Italové přicházející do Ameriky byli automaticky spojováni se zločinem. Černá ruka existovala až do počátku 20. století a je považována za předchůdce americké mafie. Podle historických záznamů byl Petrosino chladnokrevně zavražděn v roce 1909 během vyšetřování. Průkopník v boji proti organizovanému zločinu se pro svou obětavost a houževnatost stal jedním z nejznámějších policistů té doby. (TommyZR)

(více)

Diskuze

MPeterka

MPeterka (hodnocení, recenze)

joker30

Police officer, Joe Petrosino, seeks justice against a ruthless Italian-American gang in New York. A feature adaptation of Stephan Talty's book 'The Black Hand'.

Delock

Delock (hodnocení, recenze)

Klajnik

Na Devila in White City se taky těšim víc než na tohle, ale tohle taky nevypadá úplně blbě... a navíc kdyby jsem si měl vybrat mezi Finchrem a Nolanem tak by jsem zvolil Finchera.

na příspěvěk reagoval Klajnik

Klajnik

Klajnik (hodnocení, recenze)

Co se Leonarda týče, jsem víc zvědavej na The Devil in the White City. 
Na druhou stranu je mi jasné, že cokoliv si on vybere, tak to bude stát za to.

Co se režiséra týká, Scorseseho miluju, ale mám pocit, že tohle bude trachu pomalejší, chladnější a asi drsnější. Pokud Scorsese tak spíš něco ve stylu 'Shutter Island', než ve stylu 'Goodfellas'.

Možná bych byl ale radši za Finchera či Nolana - pokud by se nebáli ráznějšího podání a krve.

na příspěvěk reagoval Delock

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama