Reklama

Reklama

Všechno úplně všechno

  • USA Everything, Everything (více)
Trailer 2

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá jen matka a ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, začnou si psát emaily. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není skutečný, a proto nabere odvahu všechno risknout... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (109)

kajas 

všechny recenze uživatele

Trailer mě málem nalákal do kina, ještě, že jsem tak neučinila, těch peněz by mi bylo líto. Čekala jsem dojemné a zároveň inteligenci diváka neurážející drama ve stylu "Hvězdy nám nepřály" nebo "Než jsem tě poznala", tohle ale nebylo ani jedno, ani druhé. Námět je sice zajímavý, jeho zpracování bohužel potěší snad jenom dospívající mládež, ke které už se nemůžu řadit. Hlavní hrdinové jsou celkem sympaťáci, ale tu osudovou lásku jsem jim úplně nebaštila a Maddyin styl oblékání (ty plavky, proboha!!!) mě děsí ještě teď. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ale no ták... Jestli tohle Stella brala jako kvalifikaci na mistrovství světa v naivitě, tak za mě teda s přehledem splněno a jen tak dál. Jako holka by mohla vědět, že natočit film není jako natočit si vlasy; film by kromě natřásání měl taky něco říct. Tahle sterilní odrhovačka může říct leda tak výrobcům francouzských oken to, že uspěli už i v Americe. Hezky se na to koukalo a třeba taková hudba byla podařená fakt hodně, ale flákni na konec filmu ohranou pointu bez trochy síly a máš co? Určitě ne všechno úplně všechno. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

SPOILER Love is everything. Everything. No jo, ale ani s láskou se to nesmí přehánět, jinak se stane, že třeba svoji drahou polovičku - nebo jako v tomto případě dceru - zavřete doma a namluvíte jí, že je nemocná a když udělá krok ze dveří, zemře. KONEC SPOILERU Je to sentimentální záležitost pro chvíle, kdy se chcete roztéct a věřit v lásku na první pohled. Alespoň tu filmovou. Přesto bych v tomto případě nepoužila slovo klišé - Everything, everything je stejně tak divný film, jako jeho název. Zápletka se na první pohled tváří trochu ohraně, ale na konci vám vezme dech. Teda, skoro. Závěrečné vyvrcholení sice překvapí, ale nedostane se vám pod kůži. Jako příběh samotný. Celou dobu koukáte a s hrdinkou sympatizujete, přejete jí to, ale tak nějak u toho přemýšlíte, co si dáte k obědu nebo si sem tam zabrouzdáte na instagramu, abyste čekli, co nového. Problém u Everything, everything je ten, že nechytne za srdce. Chybí tam emoce, chybí tam vzrušení. Jednoduše řečeno se z toho nepoděláte. Ale kouká se na to hezky. :) (A palec nahoru za netuctovou hlavní hrdinku, která konečně není ztělesněním klišé - tedy, nemá bílou pleť a rovné hnědé nebo blond vlasy). ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Střízlivýma očima je romantická ústřední linka nastartovaná až příliš rychle, ale tváří v tvář její autentičnosti nad tím rád přimhouřím oči. Ono pouto Maddy a Ollyho má v sobě přesně tu bezhlavou zamilovanost, kdy jeden nepotřebuje o druhém vědět vůbec nic zásadního a přesto si je neochvějně jistý, že právě tahle láska je ono osudové Úplně všechno. V kombinaci nostalgické nálady a nápaditě natočených virtuálních dialogů zkrátka není pro sentimentální povahy obrany. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamání, a trochu očekávané. Tak nějak nevím. Určité pasáže byly milé a úsměvné, chytly za srdce a bylo to sladké. Některé bych si zase dokázala představit, že by tam vůbec nebyly. Snaha o udržení nějaké zápletky docela marná, o Ollym víme velký kulový. Nebylo to špatný, ale teď vím, že bych asi byla akorát naštvaná, kdybych za to ty peníze do kina dala. Furt nějak tápu, zda se mi to vlastně líbilo, anebo ne. Zatím jsem přikloněná spíš k tomu, že jo, a doufám, že to není jen proto, že Nick je tam sakra sexy, a být Madeline, taky zdrhnu z domu. Celkový dojem je takový, že knížku asi ani nemám potřebu číst. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu je několik rozdílů oproti knižní předloze. Ve filmu má Olly (Nick Robinson) oči hnědé, ale v knížce jsou důrazně popisovány oči modré jako oceán. Dále je v knížce uvedeno, že hlavní dvojice si posílá e-maily, kdežto ve filmu využívají textové zprávy. (TaNya_)
  • Hodinky, které Olly (Nick Robinson) nosí, jsou Casio F-91w a nyní je vlastní fanoušek z New Yorku. (TaNya_)
  • Ve filmu Maddyina matka říká, že Olly (Nick Robinson) potřebuje ostříhat. V knize má však Olly hlavu oholenou. (michy9073)

Reklama

Reklama