Reklama

Reklama

Všechno úplně všechno

  • USA Everything, Everything (více)
Trailer 1

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá jen matka a ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, začnou si psát emaily. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není skutečný, a proto nabere odvahu všechno risknout... (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Uesbe

Uesbe (hodnocení, recenze)

POZOR SPOILER!   od začiatku bolo jasné, že za tým bude nejaký blbý podfuk - v roku 2017 už  existuje kopec liekov na imunitu a ak chýba úplne, tak sa transplantuje kostná dreň - čo je továreň na biele krvinky. ak sa nechytí, človek umrie - ale v nemocnici, nie doma po x rokoch izolácie!  

 

Je to ako točiť Oceľové magnólie alebo Forresta Gumpa dnes......umrieť mladí na cukrovku alebo Hepatitídu C v roku 2019?  Nepravdepodobné vo vyspelej krajine......

 

 

KONIEC SPOILERU

BlackCrow

BlackCrow (hodnocení, recenze)

sandokan555

Info z knížky (netuším, nakolik si to Hollywood změnil): nemá klasickou alergii, nýbrž SCID, je jednou z tzv. "bublinových dětí". Její tělo nedokáže vyrábět dostatek kvalitních bílých krvinek, což v praxi znamená, že ji může zabít jak alergen, tak vir. Nedostane proto klasickou alergickou reakci (opuchání), může ji složit rovnou zástava srdce nebo upadne do šoku. A stejně tak ji nemusí chvilku zabít nic, pokud má enormní štěstí (být několik dnů mimo izolaci je hódně přehnané, ano, ale čistě teoreticky při dobré konstelaci hvězd..). 

Příběh je samozřejmě primárně slaďárna psaná člověkem mimo obor, o tom žádná. Nicméně všechno je v rámci knihy vysvětlené (záměrně neříkám jak) a dává to smysl, minimálně v teoretické rovině ano (v praxi tohle asi nikdo moc nezkouší, hádám).

Uživatel AriaLissaKie smazal svůj příspěvek.

sandokan555

sandokan555 (hodnocení, recenze)

Tak pozeram ze ona je vlastne alergicka ..hmm ... opviem to takto ked som bol maly tak som mal tiez alergiu(teraz uz len slabsiu .. ale), mal som alergiu na exoticke vtactvo ..teda aspon na to prisli ... nasi mi kupili(este pred tymto zistenim) andulku, mali sme ju v kuchyni, ked som presiel iba presiel cez kuchybu do izby rodicov tak som musel minimalne pol hodinu lezat v posteli lebo som zacal zapuchat. Ak by skutocne mala taku alergiu ako ja tak do hodiny po opusteni domu je mrtva lebo sa udusi. Vtipne boli situacie ked ja ako fakt chudy clovek(Gandy by mohol zavidiet) som mal tak mapuchnute prsty na rukach ze som ich nevedel zohnut lebo sa proste nezmestili vedla seba ..  otec ma bral na rukach na pohotovost  a okamzite inekcia inak podla vyjadrenia do pol hodiny by mi zacalo opuchat hrdlo a by som sa udusil ...  takze bud je ten film uplny  nezmysel uz dopredu alebo az tak vazne chora nie je alebo ... ta scena ako ze ju skosi na podlahu a zacne sa triast ..to co ma episepsiu? lebo taka alergicka reakcia neviem ci vobec existuje .. podla mna nie ale nie som lekar no hovorim z osobnej skusenosti.

na příspěvěk reagoval BlackCrow

sandokan555

sandokan555 (hodnocení, recenze)

Tak ak to dievca na konci filmu nezomrie tak beriem tento film ako slusne povedane presladenu sr.... . Da sa pochopit ze to cely cas budu hrat na city , v pooriadku ale ak ma uplne odideny imunitny system ... jednoducho jedine co bby ju v realite cakalo  by bola smrt ..tkaze skusim pozriet koniec a podla toho aj cely film. Ak bude "happy end" ze sa vylieci alebo podobne blbosti tak to nema ani cenu pozerat.

Reklama

Reklama