Reklama

Reklama

Všechno úplně všechno

  • USA Everything, Everything (více)
Trailer 3

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá jen matka a ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, začnou si psát emaily. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není skutečný, a proto nabere odvahu všechno risknout... (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (109)

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi přišel mnohem uvěřitelnější a celkově se mi líbil víc, než žánrově podobné Fault in our stars. A hlavní hrdinové působí asi až moc realisticky a připomínají mi tu dobu dospívání, kdy prostě člověk ovládaný hormony nemyslí na nic jiného než na tu svoji druhou polovičku... ach, kde že ty časy jsou. ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

Film velmi hezký, vizuálně uhrančivý, vizuální stránku perfektně doplňuje hudební soundtrack. Nicka Robinsona jsem si viditelněji všimla až v Já, Simon. Amandlu jsem znala dřív jako zpěvačku s milimetrovým sestřihem, takže jsem ji nejprve nepoznala. Storyline kopíruje příběh podle skutečné události, který byl mrazivě ztvárněn v The Act, kde to... "SPOILER ALERT" pro matku nedopadlo dobře. Tady ve vás konec zanechá velmi příjemnou příchuť, že všechno se může v dobré obrátit. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Příjemný snímek, který poskytne nejednu věc k zamyšlení. Místy je možná až moc sluníčkový a sem tam se najdou i věci, co vám nezapadají dohromady a postrádají logiku. Proč se tím ale trápit. Hlavní pár je hrozně sympatický a Amandla nabízí jeden z nejhezčích úsměvů momentálních teenagerovských filmů. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Krásný příběh o dívce, která žije za skly svého domu, díky zvláštní nemoci, dokud se nepřistěhuje soused do kterého se zamiluje a změní její život. Docela šok se dozvědět po 17 letech, že Vás máma držela doma, jen kvůli tomu aby o Vás nepřišla. Hlavní postavy super, romantika jak má být a konec bez umírání... Za mě 75% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Osobně bych si to asi nepustil, ale bylo mě to celkem vychváleno, tak jsem to zkusil. A s klidným srdcem mohu říci, že to není vůbec špatné. Kupodivu je to lepší, než jsem čekal. Režisérka Stella Meghie ví co točí a pro koho to točí, a rozhodně si na nic jiného taky nehraje. Je to sympatický postoj, díky kterému si lze film užít. Mile mě potěšilo, že film vypadá na první pohled velmi krásně, od záběrů, přes kombinaci barev, interier domu, a taky zajímavé nápady(psaní zpráv, setkání v modelu bistra atd.). Režisérka si z filmem docela dost pohrála a i ho prodala. Amandla Stenberg je zde velmi dobrá, a rozhodně jsem neměl problém jí to celé uvěřit, a bavilo mě se na ní koukat. Nick Robinson nehraje špatně, ale viděl jsem ho hrát lépe, přesto se mi jeho výkon líbil. Bohužel mě nesedla Anika Noni Rose, která tlačila moc na pilu, ale naštěstí nemá tolik prostoru. Film se mi líbil, ale nejsem cílovka, a abych ho bral trochu jinak, muselo by tam být něco navýše. Všechno úplně všechno je fajn romantická oddychovka, která neurazí a dobře pobaví, a co je nejdůležitější, neuráží. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Čo je alfou a omegou pri všetkých romantických filmoch? Mať charizmatické postavy so vzájomnou iskrou. Je jasné, že od YA nečakám scény nabité ťaživou živelnou láskou (aj okrem toho, že by to vyznelo naozaj čudne), ale kto by chcel preboha pozerať na sympatický párik, ktorého chémia je tak na úrovni kamarátstva zo strednej školy? Everything, Everything trpí presne týmto problémom. Všetky tie nesmelé pohľady a slová vyznievajú ohromne prázdne a citový vzťah si nevytvoríte prakticky vôbec. Rovnako je to aj s chorobou hlavnej predstaviteľky. Zatiaľ čo napríklad pri The Fault in Our Stars, ste pocit strachu zo straty cítili na vlastnej koži, tu choroba Maddy pôsobí ako nie poriadne ujasnená a zle prevedená dejová barlička. Na vine však nie sú hviezdy ale scenár. Ten sa snaží natlačiť do 96 minútovej stopáže všetko, čo sa mohlo odohrávať v knihe, ale ani jeden z aspektov (počnúc láskou, končiac výletmi do fantázie) nie je dotiahnutý do konca. Ide teda o romantiku ktorú si užijú mladší a nenáročný diváci. 58% ()

stitch7 

všechny recenze uživatele

Film bych přirovnal k bábovce. Je suchý. Když ho neuvidíte, vůbec o nic nepřijdete. Tedy kromě zjištění, že získat kreditku je vlastně strašně jednoduchá věc. Zřejmě i včetně toho, že se na ní vygeneruje nekonečné množství peněz. Ale jako jo, líbilo by se mi to. Kdyby mi bylo patnáct. A byl bych holka. To by mi totiž nevadila ta šablonovitost, sterilní herecký výkony a nudnej soundtrack. A to šokující odhalení na konci bylo neskutečně dementní. Phew. ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Na romantické filmy moc nejsem, ale tady byli oba hrdinové tak sympatičtí, že snad ani nešlo jim nedržet palce. Amanda byla skvělá a vážně moc krásná. Konec byl překvapivý, myslím, že pro dost lidí naprosto nečekaný (pro mě ne, byla jsem už bohužel spoilerována). Ale celkově strašně milý film a myslím, že by si zasloužil být v červené barvě. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Trochu prvoplánovité, trochu (dost) předvídatelné, ale i tak hodně zkušeně natočené lidské drama o jedné malé institucionalizaci..............moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Chcel som zabiť čas v obchodnom centre, tak idem si do kina na najbližší film, ktorý budú dávať. Keď mi predavačka vstupeniek povedala ten gýčový slovenský názov "Láska stojí za všetko" (až na zvracanie), tak som len prekrútil očami a tá predavačka sa popod fúzy ironicky pousmiala. Lenže ďalší film 47 metrov (mne oveľa bližší) mali dávať až za hodinu, tak som to riskol s tou Láskou. V kine som zistil, že film má názov Everything, everything, čo mi dalo nádej, že to tak nechutné nemusí byť. A naozaj vcelku zaujímavý námet o vážne chorom dievčati a jej prvej láske. Ano, je to taká americká teen romantická prkotina, ale tá zvláštna choroba tomu dáva niečo naviac. A tiež remeselne to bolo zvládnuté na výbornú. No a potom prišiel ten príbehový zvrat, ktorý zabil celý film. Celý film mi to tak znechutilo, že môžu byť radi za tie 3 hviezdičky. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Viděli jste film Bubliňák z roku 2001 s Jakem Gyllenhaalem? Tak si představte sexy 18-ti letou černošku v hlavní roli (k mému překvapení jsem později zjistil, že se jednalo o herečku, co hrála Rue v Hunger Games. Hezky se nám to holka vyklubala) a trochu toho Johna Greena (autor knih Papírová města, Hvězdy nám nepřály a dalších) a máte to. Všechno, úplně všechno. Hlavní zbraní tohoto filmu jsou hlavní dva představitelé. Amandla Stenberg má obrovské charizma, je krásná a má před sebou velkou budoucnost. Nick Robinson byl sympoš od pohledu už v Králové léta a v Jurského světa. Přesně jsme všichni věděli, že dříve nebo později bude hrát v těhlech filmech. Ale sluší mu to tady a role mu sedne. Maminku hlavní hrdinky hraje Anika Noni Rose, kterou také znáte (i když, v Čechách vlastně asi ani ne) jakožto velmi výrazná a charakteristický hlas Tiany z Princezny a žabáka. Škoda prostě toho předvídatelného konce. Se znalostí pár filmů o izolacích se dá dost jednoduše předpovědět. Vztah mezi Ollym a Madeline je hodně aktuální a přesně takhle v dnešní době vznikají. Nedivte se prosím, že má ten vztah až moc rychlý spád. Za jednu probdělou noc psaním si se dva dnes o sobě dozví víc, než za týden randění. Věřte mi. Není to tak dobré, jako Teď a tady, ale pro mě to bylo furt lepší než Hvězdy. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Myslím, že si tenhle film zaslouží vyšší hodnocení. Byl to příběh v jádru hodně jednoduchý, to se však divák dozví, až na jeho konci. Velice se mi líbil, nebylo na něm nic, co bych změnila. Na jednu stranu chápu tu matku, ale na druhou i tu dceru. Jedna chtěla to nejlepší pro sebe, druhá chtěla normálně žít. Kdyby jí to bylo už od mala umožněno, mohlo by to dopadnout úplně jinak. Ale kdo by jiný konec chtěl? Já rozhodně ne. Nevím, co bych dělala být v Madyině situaci, ale asi bych toužila poznat svět, jsem ráda, že se jí to mohlo podařit. A jsem na vážkách, jestli mám film doporučovat nebo ne. Je o silné lásce, pochopení a o obrovské odvaze, takže komu tyto vlastnosti vyhovují, měl by se na něj, alespoň dle mého názoru, podívat. Já jsem si jej celkem užila a jeho shlédnutí rozhodně nelituju. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Film som pozrel len kvôli priateľke a musím povedať že to veľmi nebavilo ani ju.Celkovo tam nie je nič extra ale zase to ani extrémne nenudí.Je to proste čisto len taká oddychovka, ktorá zo mňa bohužiaľ žiadne emócie nedostala.Čistý priemer. ()

Dlubal David 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Prostě nádhera. ■ První třetina mi silně připomínala Taiyo no uta, pak už ne, ale celý film jsem měl stejně příjemné pocity, jako když jsem poprvé viděl Yui, jak po večerech chodila s kytarou po městě. Hodně příjemný zážitek mi přinesl tento snímek a navíc mi oba hlavní hrdinové byli hned od prvního okamžiku sympatičtí. Mám silnou slabost pro asiatky a černošky se mi obecně nijak moc nelíbí, ale výjimka potvrzuje pravidlo; Amandla se mi moc líbila, výrazem, mimikou, tváří, gesty, projevem, úsměvem, vystupováním, hlasem. ■ Děj je v podstatě velmi jednoduchý: parafráze Romea a Julie v trochu jiném kabátku, kde Romeo není až tak Romeo a Julie není až tak Julie. Říkejme jim Maddy a Olly, přičemž oba dva jsou si velmi blízcí, i když se sotva znají, mají k sobě velmi blízko, i když pocházejí úplně z jiných sfér. Bydlí hned vedle sebe a přesto je mezi nimi neviditelná zeď, která se, jak se zprvu zdá, nedá nijak překlenout. ■ Dobře, ne dobře, ale skvěle, byly vytvořeny scény, které si Madeline představuje a scény reprezentující její komunikaci. To mi silně připomnělo dorama Densha Otoko, když je Tsuyoshi "Densha" YAMADA na návštěvě u Saori "Erumesu" AOYAMY a vzkazy od jeho souputníků z fóra se vyobrazují všude po místnosti... ■ Olly je tak trochu samotář, a tak trochu nesmělý, ale srdce má na správném místě. [SPOILER] Viz scéna, když se odváží před domem vedle auta vrazit otci ránu. A Maddy je strachem o Ollyho tak bez sebe, že vůbec nemyslí na sebe, vyběhne ven a zjišťuje, jestli je její bílý rytíř bez zbroje v pořádku, ten okamžitě a střelhbitě zahání Madlenku zpět do domu, aby nepřišla k úhoně. [/SPOILER] ■ Když se pak příběh otočí zadkem kupředu, tak jsem byl chvíli v rozpacích, ale nakonec jsem jim to spolknul i s navijákem, neboť lidé, aby neztratili toho, na kom jim záleží, tak dokáží dělat ohromné a někdy i strašné věci, tudíž jsem to pokorně přijmul, ale na druhou stranu musím říci, že tím se celý příběh dostal trochu jinam. Neříkám, že to je špatně, ale prostě jinam... ■ (R) [90/100] ■ (K) [88/100] ■ (V) [75/100] ■ (H) Amandla STENBERG [88/100] ● Nicholas John "Nick" ROBINSON [78/100] ● Anika Noni ROSE [69/100] ● Ana de la REGUERA [74/100] ● Françoise Fong-Wa YIP [70/100] ■ (♫) [72/100] ■ (E) Taiyo no uta (2006) ● The Language of the Enemy (2008) ● Densha Otoko (2005) ● House M. D. (2004) ● Joze to tora to sakana tachi (2003) ● X+Y (2014) ● My So-Called Life (1994) ● About Love / Guan yu ai (2005) ● The Little Prince (1974) ● Ruang rak noi nid mahasan (2003) ● The Graduate (1967) ● Seven Pounds (2008) ● 5 to 7 (2014) ● Standby (2014) ● The F Word (2013) ● Japanese Story (2003) ● The Dark Side of the Sun (1988) ● Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016) ● Love Actually (2003) ● Crazy, Stupid, Love. (2011) ● Edward Scissorhands (1990) ● The Bodyguard (1992) ● Jak svět přichází o básníky (1982) ● City of Angels (1998) ● Paper Towns (2015) ● The Vow (2012) ● Try Seventeen (2002) ■ (Č) 1 ■ (P) [Středa, 11-X-2017; 22:52] [1080p] [ϿϾ] [PZ-cz] [95/100] ■ (CSFD) Jirka_ŠčAllkaBlazis34KattegrosekTejkinaNevka(C) [95/100] () (méně) (více)

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Příklad vcelku banálního příběhu, který je ovšem podán s moc hezkým vizuálem a se vskutku sympatickými postavami. Zvláště Amandla je super! Obvykle si z podobných romanťáků s jejich předvídatelnými pointami a určitými nelogičnostmi dělám srandu, ale v tomto případě neodolám - byl to potěšitelný zážitek... ()

Azuko 

všechny recenze uživatele

Po skončení filmu jsem si pomyslela, co jsem to právě viděla za slátaninu. Film byl tak přeslazený a přikreslený, až to není možné. Dialogy, teda když zrovna nějaké probíhaly a nemlčeli jak dvě paka (...), byly nesmyslné. Maddy se s Ollym baví v jejích představách o nemoci, kterou má a v další scéně už všechno ví, aniž by spolu o tom vlastně vůbec mluvili? Dávám 2* hlavně za hudbu. ()

Reklama

Reklama