Reklama

Reklama

Všechno úplně všechno

  • USA Everything, Everything (více)
Trailer 2

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá jen matka a ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, začnou si psát emaily. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není skutečný, a proto nabere odvahu všechno risknout... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (109)

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Závěrečnou pointu jsem správně odhadl po prvních patnácti minutách a pak už jsem jen čekal, až dojde k jejímu naplnění. Z tohohle námětu přitom mohlo vzniknout zajímavé a silně emotivní romantické drama, kdyby ovšem nebylo tak naivní a hloupé, a kdyby se jeho hlavní hrdinka nechovala jako sebevražedný blázen. Snová vizualizace SMS konverzace je sice zajímavým tahem, leč velmi špatně natočeným. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Krásný příběh o dívce, která žije za skly svého domu, díky zvláštní nemoci, dokud se nepřistěhuje soused do kterého se zamiluje a změní její život. Docela šok se dozvědět po 17 letech, že Vás máma držela doma, jen kvůli tomu aby o Vás nepřišla. Hlavní postavy super, romantika jak má být a konec bez umírání... Za mě 75% ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Film nesoucí se v duchu výraznějších kousků jako Hvězdy nám nepřály nebo Než jsem tě poznala. Vývoj pouta mezi ústředními hrdiny má příliš rychlý spád a chybějí tomu scény, které by dokázaly cloumat emocemi. I přesto romance utíká svižným tempem k překvapivému závěru a když si odmyslím některých nesmyslů, které bijí do očí, tak jsem se bavil......6/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Čo je alfou a omegou pri všetkých romantických filmoch? Mať charizmatické postavy so vzájomnou iskrou. Je jasné, že od YA nečakám scény nabité ťaživou živelnou láskou (aj okrem toho, že by to vyznelo naozaj čudne), ale kto by chcel preboha pozerať na sympatický párik, ktorého chémia je tak na úrovni kamarátstva zo strednej školy? Everything, Everything trpí presne týmto problémom. Všetky tie nesmelé pohľady a slová vyznievajú ohromne prázdne a citový vzťah si nevytvoríte prakticky vôbec. Rovnako je to aj s chorobou hlavnej predstaviteľky. Zatiaľ čo napríklad pri The Fault in Our Stars, ste pocit strachu zo straty cítili na vlastnej koži, tu choroba Maddy pôsobí ako nie poriadne ujasnená a zle prevedená dejová barlička. Na vine však nie sú hviezdy ale scenár. Ten sa snaží natlačiť do 96 minútovej stopáže všetko, čo sa mohlo odohrávať v knihe, ale ani jeden z aspektov (počnúc láskou, končiac výletmi do fantázie) nie je dotiahnutý do konca. Ide teda o romantiku ktorú si užijú mladší a nenáročný diváci. 58% ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Je spousta důvodů, proč se na ten film dívat skrz prsty: jen to "jen" další filmová adaptace literárního bestselleru (čti sračky) o smrtelně nemocné holce, jakých se v poslední době natočily už mraky, celé to má hodně předvídatelný - a zcela sexu-prostý (aby se zachovala přístupnost pro teenagerky) děj (obzvlášť pokud si člověk předem pustí trailer), natočila to nějaká no name režisérka, a český distributor - kromě toho, že film zabil stupidním českým názvem - s ním cílí výhradně na ženské divačky a někam ten film žánrově škatulkuje, což od něj odradí každého, kdo není žena nebo podobné romantické slaďáky nevyhledává - a přesto přese přechno mě ten film prostě dostal. A to asi v první řadě díky herecké představitelce hlavní postavy, výborné Amandle Stenberg - v roli Madeline je naprosto okouzlující a velmi přesvědčivá, a především díky ní ten film podle mě funguje a stojí za vidění. Velmi příjemný herecký objev a mimořádný talent! (Představitelka její matky mi naopak přišla herecky dost tragická a ani její postava ve filmu moc sympatická není). Čili za sebe říkám, že v tom filmu jsou neskutečný emoce, a je to celý strašně dojemný a krásný. Dlouho jsem nebyl v kině tak naměkko. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu je scéna, v níž astronaut sedí na barové stoličce při večeři. Má připomínat známou malbu „Nighthawks“ od Edwarda Hoopera z roku 1942. (TaNya_)
  • Hodinky, které Olly (Nick Robinson) nosí, jsou Casio F-91w a nyní je vlastní fanoušek z New Yorku. (TaNya_)
  • Ve filmu Maddyina matka říká, že Olly (Nick Robinson) potřebuje ostříhat. V knize má však Olly hlavu oholenou. (michy9073)

Reklama

Reklama