Reklama

Reklama

V malém městě v Massachusetts chtějí čtyři středoškolačky rituálem popřít existenci tajemného Slender Mana. Když však jedna z nich záhadně zmizí, vše nasvědčuje tomu, že je ve skutečnosti jeho poslední obětí... (Falcon)

Recenze (277)

moviefan4 odpad!

všechny recenze uživatele

Veľmi dlho sa mi nestalo ze by som do 20 minút vypol film ale tu sa to inak nedá. Priamo hlúpe, strašidelné možno pre mentálne zaostalých(áno vy čo ste tejto sračke dali 4 a 5*). Bez náznaku atmosféry a hororu. Viac tomu aj dopomohlo že som si pred touto sračku pozrel 3 minútový Shadowed ktorý za za krátku stopáž dokázal to čo toto nedokázalo za 20. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Trošku sa mi stráca zmysel a význam týchto takzvaných rýchlokvasených hororov, pri ktorých asi ani na minútku nepocítite záchvev strachu a ktoré jednoducho nemôžu absolútne ničím prekvapiť. Upišťané, uplakané, režijne otrasné a navyše bez nejakej štipky napätia. Toto je proste hollywoodsky nepodarok ako vyšitý. 25 % ()

wormi_svk 

všechny recenze uživatele

Ano, naozaj to je take zle. Prva polhodina sa nesie v znameni klasickeho hororoveho becka, avsak ked sa postavy po 10 minutach prestavaju rozvijat a snimka posobi, akoby z nej boli zamerne vystrihnute vsetky desive sceny, viete ze to bude coraz horsie. A ono to tak funguje. Pretacky od studia su tu viac nez viditelne, pretoze pribeh ku svojmu koncu prestava davat zmysel, atmosfera lesa upada vdaka totalne tmavej kamere a CGI Slender Man by nevystrasil ani odporcu hororov. V druhej polovici nudnej stopaze su lakacky az tak odflaknute, ze sa na nich len zasmejete a klinec po hlavicke triafa absolutne vypustene finale doprevadzane stupidnym spravanin postav. Jedna * za prvu pol hodku, viac tomu dat nejde :( a Slender Man mal potencial, ak by sa ho chytil niekto zrucny ()

kaesko 

všechny recenze uživatele

A mi se to svým způsobem líbilo. Nenásilné, jednoduché, lehce zvláštní... ale to je nejspíš proto, že horory nevyhledávám a koukám na ně jen výjimečně, když mě zrovna někdo ukecá do kina. Asi nejvíc mě oslovily halucinace a rychle se měnící obrazy. Kdyby šly dávat půlky hvězdiček, tak Slender Man dostane 3,5*. ()

krachman odpad!

všechny recenze uživatele

Borka jde lesem a skřípe dřevo, pak hodně rychlý sled střihu typu Kruh(video) a vzbudila se. Další scéna Borka je v domě a skřípe dřevo. A tak to šlo dokola. Bubák nevyvážený, vycucany z prstu. A že to je vykrádaçka všech známých hororu ani nemluvím. Určitě nedoporučuji, ztráta času a peněz. ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele

Snad 2 lekačky za celej film, strašidelná atmosféra se taky nepovedla, slender mana nějak neuměli prodat. Zalíbilo se mi obsazení hereček, že se tvůrci vyhnuli stereotypu. ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Keby natočili o tých dvoch 12r. študentoch ktorý vylákali svoju obeť a následne ju dobodali na základe fiktívnej postavy by urobili o mnoho lepšie pretože ten príbeh sa skutočne stal a dal nám najavo čo sa naozaj deje v ich sprostých hlavách keď veria každej pič....e na internete. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Myšlenka asi dobrá, ale potenciál nevyužitej skoro vůbec. Když už to chytne náznak aktivity, tak to zase poleví. Na férovku jsem se nebavil a klidně jsem dělal u toho další věci kolem. Za mě 1* a NEDOPORUČUJU ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Niekedy už niekde som videl veľmi pochabý film s pointou Slender man, tento bol vizuálne na vyššej úrovni, ale kvalitou samotného príbehu sa veľmi nelíšili. Príbeh je nudný a hlavne bez napätia a to je u hororových snímkoch kritická chyba. Prvú hodinu som ako tak prežil, herecké protagonistky Joey King a Julia Goldani Telles sa mi pozdávali, skoro by som im aj uveril isté emócie. Dovtedy to síce nebola žiadna sláva, ale ako tak sa ešte snímok dal sledovať... posledná polhodina a samotné finále už spadá do filmárskej stoky (samé sny a vízie, divák nevie čo je realita a kde sa príbeh uberá) a preto znižujem hodnotenie z objektívnych dvoch na jednu hviezdičku. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Takový jeden z těch slabších hororů, kde to co má nahánět strach ukáže svoji tvář vlastně už na začátku, takže nás strašidelné překvapení nečeká. Film vlastně neměl žádný zvrat, nebylo v něm nic extra napínavé, lidi prostě pomalu jen křičeli a mizeli a film se tak táhl a táhl, až skončil a pocity z něj byl spíš nijaké, než nějaké. Shrnutí, ničím nezajímavý horor. 40% ()

ssscream 

všechny recenze uživatele

Horor, který těží pouze z laciných lekaček a "děsivých" zaběrů. Příběh = žádná hloubka, žádné rozvětvení. Vymyšlena postava, která unáší děti, natočíme o tom film... Čekáte, že se dozvíte něco víc? Kdepak... ()

RomaS 

všechny recenze uživatele

To že lidský stín vyzáblého basketbalisty se občas promění v Enta a terorizuje naivní teenagery strach nenaháněl by mě nevadilo. Vytvářel kolem sebe totiž takové neurčité tajemno kolem jeho postavy, které bylo zajímavé a čekal jsem, že navzdory úmrtím postav se bude jen lehce odkrývat nebo naznačovat. Předpoklad byl správný, ale to bylo asi jediné pozitivum. Cílový divák je zde daný, proto se i stejně pitomě musí chovat postavy. Budování napětí, ne-li strachu bylo minimální. Režisér byl milostiv a k mému potěšení to nenahrazoval lekačkami. Což ho ale neomlouvá z toho největšího hříchu, který může spáchat na diváka a to nudu. Ke konci, kdy už nebylo jasné zda na smrt odsouzená postava spí či bdí či halucinuje byl děj nejvíc chaotický a taky nejvíc nezáživný. Vysvobození budiž za krátkou stopáž a závěrečné zadostiučinění. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Dosť chujový námet, ešte chujovejší scenár, no direktor ani nevybral, ani nenabudil k nejakým hereckým výkonom, ohromne spropagované ale prázdne, takže 20%. ()

Související novinky

Youtubeový horor míří na velká plátna

Youtubeový horor míří na velká plátna

08.02.2023

Studio A24, spoluautor Stranger Things Shawn Levy a produkční společnost Atomic Monster Jamese Wana nyní spojí síly, aby přivedli na velká plátna populární youtubeovou hororovou sérii zvanou The… (více)

Reklama

Reklama