Reklama

Reklama

V malém městě v Massachusetts chtějí čtyři středoškolačky rituálem popřít existenci tajemného Slender Mana. Když však jedna z nich záhadně zmizí, vše nasvědčuje tomu, že je ve skutečnosti jeho poslední obětí... (Falcon)

Recenze (277)

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Chápu ty negativní ohlasy. Je tam málo lekaček, vypráví se to pomalu, hudební podklad je nepříjemnej, herečky nejsou načančaný pýče, je tam jen jeden hezoun (a neni nažehlenej), nestříká tam krev, netrhaj se tam končetiny, neteče tam sliz — a hlavně se tam hodně mluví. Zkrátka nic, co by chápal moderní horrorovej divák, natož aby se mu to líbilo. A právě proto je to výbornej film. Některý scény připomínaj výjevy z postarší PC hry F.E.A.R. nebo nepostaršího seriálu Stranger Things nebo podobně nepostaršího novýho zpracování IT, ale vykradenejma bych je nenazval. Výprava je dost minimalistická a konec neni líbivej. Poctivý řemeslo, což v době obecně vysoký obliby leštěnejch prdů ocení jen málo lidí. ()

Smokey1468 

všechny recenze uživatele

Slendíku, Slendíku. Nevim, jestli tu někdo očekával velkofilm , ale moje očekávání bylo téměř na nule. Už před premiérou bylo jasné, že na toto nebudeme vzpomínat jako na nadprůměrný horor. Viz herci, režie... Ono to ze začátku vypadá i zajímavě. Ale vážně děvčata začnout vyvolávat Slendoše přes internet? A obecně chování postav a příběh je trochu na hlavu. Samotný antigonista taky není žádný krasavec, ze kterého bych měl mít pomočené jeany. Bez atmosféry, bez logiky. Není to úplný odpad, je to koukatelné. Ale pro mě totálně nezáživné. ()

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento...řekněme film, z mého subjektivního pohledu nezachrání od Odpadu ani názorná ukázka toho, jak vznikají blábolovité údajné události, které děti a mladiství při své představivosti vezmou za skutečnost, po níž následuje vnucené sugestivní přijetí v jejich mozcích, a následují pohromy v podobě těch, kteří sebe sama vyděsí doslova až k smrti... Čili ponaučení snad pro naše potomstvo, leč zpracováno jako ukázka toho, jak se nemá psát scénář... Odpadkový koš, prosím! ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Až na pár momentů slabé duchem, slabé pointou, nevím jestli by vůbec někdo dokázal z tohoto scénáře vytesat smysluplnější a mrazivější žánrovku a klidně bych se už vyprdnul na ukřičené školačky a chtěl vidět, jak dlouhán zmáčkne i drsného městského šerifa např. :) 40% ()

Mafiapau odpad!

všechny recenze uživatele

Mučení.. čistý mučení.. už jen první tři minuty filmu mě přesvědčili o tom že větší smysl má i hypnotizování spálenýho uhlí.. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Zajímalo mě to prvních 20 minut, pak přišla extrémní nuda. Slender Man je zajímavé téma, ale tohle je zoufalej pokus o horor. Joey King bude mít super úspěšnou kariéru (už má) a za tohle snad aspoň dostala dobře zaplaceno. ()

Flopik odpad!

všechny recenze uživatele

Pred filmom som patril k tým pár ľudom ktorý sa nenechali odradiť malým hodnotením a zlými komentármi.V tomto prípade však mali pravdu. Ako malý som Slender Mana hrával takže na film o ňom som sa tešil.Prepáčte mi za výraz ale čo to do P*če, malo byť. Neviem kedy naposledy som sa tak pri filme nudil a nerobil nič iné len pozeral koľko ostáva dokonca.Postavy otrasné, jedna nesympatickejšia ako druhá, herecky katastrofálne, scenár by som napísal lepší aj ja keď som na toalete ale čo je najhoršie po hororovej stránke je to hanba.Ak je pravda s tým rozpočtom tak neverím že nakrútili takúto blbosť.Tak perfektná postava na horor , ktorá má nejaké to zázemie a je známa a oni ju takto zhovadia.Koniec som už listoval na FB. Nedávam odpad ale tuto ma nepustí ani na tú 1*. ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Ono to ve finále není tak hrozné, jak se na první pohled zdá z hodnocení, ale zaplatit si na to lístek do kina, tak si nafackuju. Herečky jsou silně nesympatické, v čele s Joey King, která mi svým vzhledem kazila celkový dojem hororu už jednou, a to v jinak dobrém Wish Upon. Nepopírám její herecký um, ale mně se nejspíš nezavděčí ať hraje sebelepší roli. Scény v nočním prostředí byly hrozně nepřehledné a nešlo nic vidět, i když jsem na to koukal v noci, navíc se zataženými žaluziemi. Pokus u creepy/psycho výjevy mě neoslovil, obzvlášť když byly plné viditelného CGI. Slender Man je ve finále vidět více než jsem čekal, povedl se mu občas i nějaký jump scare a o jediný highlight se postarala jeho spider forma. Po shlédnutí jsem měl pocit, že kdybych si pustil nějaké amatérské video o tomto fenoménu, kterých je plný internet z dob, kdy to bylo v ,,módě,'' vyšlo by mi to nastejno. ()

Caine 

všechny recenze uživatele

Zase se mi potvrdilo, že při rozhodování na co jít do kina není dobré používat zdejší hodnocení. A už vůbec ne dávat na "experty". Nejzajímavější na tomto horroru je právě jeho atmosféra, která je docela hutná a hustá po celou dobu. Pravda - scénář není úplně v pohodě, ale na vychutnání si filmu to stačilo. U teen-horroru bych to stejně jinak nečekal. Rozhodně zajímavě natočený film, zápletku bych moc neřešil - dyk je to horror, tam nemůže být všechno logické... :-))) Pro mě je to mezi 3-4 hvězdy, dávam vyšší abych ten film drobet podpořil. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Banda pubertálních, nudících se kravek, jenž tak dlouho provokovala osud, až dopadla dle očekávání. V podstatě nezáživná ječící záležitost, kde se není čeho bát. Možná by se dal najít hlubší význam v tom, že Slender Man je taková mentální anorexie. Všude se o tom píše, mluví, panuje kolem ní spousta mýtů. Holky si ji vyhledávají na internetu, přemýšlí o ní a přes znalost všech rizik ji vyhledávají. A jak tomu jednou propadnou, mnohdy není cesty zpět a koho nechá, je poznamenaný na celý život. To a jiné podobné poruchy a závislosti , jsou za mne Slender Mans dnešní doby. Film jako celek notně nezajímavý, neb v něm nefungovalo vůbec nic. Za mne jedna hvězda, za to možné podobenství. ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Totalne zbytočný odfláknutý,na kolene urobeny film,nudný,hororove prvky žiadne,toto mozu púštat pred spanim namiesto hypnogénu. ()

Extrakritik 

všechny recenze uživatele

Jak jsem již jednou psal pod video na youtube.Film pro náctileté uhrovité publikum,který je založen pouze na "lekačkách",který jsou úplně na hovno,stejně jako celej tenhle film. ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Spousta krátkých filmů na toto téma je určitě lepší než celovečerní blbina.Nemělo to atmosféru,nápad,prostě nic.A je to škoda. ()

LordBeeDoO odpad!

všechny recenze uživatele

Horor založený na tom, že 90% času je ve tmě a není nic vidět a 100% času to nemá pořádný děj, dialogy, herecké výkony, scénář a ani nic jiného. Ztráta času o ničem. (a k tomu umělá snaha navázat to na jakoby aktuální problémy s tím, že jsou všichni až moc online ... ) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

V některých momentech krásně atmosférické, napínavé, ... jak je Slender Man už moc na očích, začíná to být paradoxně nuda ... obyč horor, který se vytratí mezi kvatem podobných ... jen na zabití času ... ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Slender Man je zaujimava postava,ktora urcite sposobi u cloveka strach,no samotny film mal slabsie spracovanie,vyzdvihnut mozem lakacky a atmosferu,no v urcitych momentoch som sa nudil,skoda,mohol to byt skvely horor a od francuzskeho rezisera by som ocakaval viac...:-) ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se nejedná o žádný převratný zázrak, ale nejedná se ani o úplný provar. Pochopitelně, že se z tématu dalo vytřískat mnohem víc a ubrat scén, kde se četuje a pubertálně žvaní, ale na druhou stranu vznikají mnohem větší braky, které jsou přijímány s nadšením. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ďalší pokus o úspešnú filmovú adaptáciu „Slender Mana“. Výsledok? Jedno veľké fiasko. Miestami zbytočne chaotický a nelogický, zase miestami príliš amatérsky. Už sme videli, že aj z minimálnych zdrojov sa dá natočiť priemerne dobrý horor. Tento film však nie je ten prípad. Osobné hodnotenie: 53% (*) ()

Související novinky

Youtubeový horor míří na velká plátna

Youtubeový horor míří na velká plátna

08.02.2023

Studio A24, spoluautor Stranger Things Shawn Levy a produkční společnost Atomic Monster Jamese Wana nyní spojí síly, aby přivedli na velká plátna populární youtubeovou hororovou sérii zvanou The… (více)

Reklama

Reklama