Reklama

Reklama

V malém městě v Massachusetts chtějí čtyři středoškolačky rituálem popřít existenci tajemného Slender Mana. Když však jedna z nich záhadně zmizí, vše nasvědčuje tomu, že je ve skutečnosti jeho poslední obětí... (Falcon)

Recenze (277)

Nathaniell odpad!

všechny recenze uživatele

Důležitý scény byly tmavý jako prase. Takže - tvůrci měli hovno rozpočet a při těchto scénách si doslova řekli: "Nemáme na to. Natoč tmu, ať je piču vidět." ... A ono ji vidět je. Před kamerou, za kamerou, za tmy, za světla, heja hou, jedna píča za druhou. Nechci bejt zbytečně sprostej, ale, do hajzlu to je sračka jako prase. Stmívání je proti tomu precizní počin. Padesát odstínů šedi má novej rozměr a filmy od Asylum jsou najednou snesitelné tak, že bych si je dal od A do Z, než abych znova viděl tenhle hnus. Je to tak ZASRANEJ ODPAD, že si nezaslouží ani bejt mezi odpady. Zaslouží si vypadnout, zapadnout a být zapomenut... Což se bohužel kvůli jeho názvu asi jen tak nestane. ODPAD, ODPAD, ODPAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS: Nejčastěji používané slovo - Klouíííííí!!!!!!!!!! ()

tkey 

všechny recenze uživatele

Herní fenomén, který tak úplně nefungoval. Tak nějak bych rád řekl, že jsme čekal víc, ale nečekal. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

To strašení je někdy až příliš účelové, nevyplývá z děje. Ono to není natočeno špatně, ale je tu dost hlucho. Některé scény pravda vyděsit mohou, tedy zvukově, obrazově už méně. Dá se na to dívat, není to propadák, ale podruhé bych asi nechtěl. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedená zývačka. Čumět na čtyři nesympatické pipiny pobíhající po lese je stejně záživné asi jako koukat na porno s kentaurama... Slender Man je pro mě obrovské zklamání a to i přes to, že jsem od něj moc nečekal - 10%. ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele

Potenciál to malo veľký a napínavé to miestami bolo tiež, ale tam to končí. Nezaujímavý, nudný a hlúpy výplach, na ktorý je vzácne nezabudnúť do pár minút. Hlúpe postavy, ktoré sa správajú strašne nelogicky sprevádzané šialeným a totálne retardovanými CGI bordelom sprevádzaným chaotickou kamerou pri, ktorej je človek rád, že vidí aspoň niečo, keďže po väčšinu času tam máte roztrasený bordel, ktorý niekedy ani nezaberá celú scénu, takže je divák stratený nie len v myšlienkových pochodoch postáv, ale aj v čase a priestore. A celé to krásne završuje podrývanie originálnej predlohy, pretože aj človek ktorý do tohto loru nie je expert, tak vie, že toto proste nie je Slender Man. Vo výsledku som bol rád, že tento film konečne skončil a už v živote si ho nemusím pozrieť znova a asi jediný pozitívny aspekt celého filmu bola občasná, dobre navodená atmosféra. Dajte mi mobil s kamerou a aj na YouTube by som vám natočil lepší film. 3/10 ()

MichaelKey odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo, možná si říkáte, že je moje hodnocení přemrštěné, že to není na odpad. Ale věřte mi, že je to odpad. Ten film je doopravdy tragický. Tolik nevyužitýho potenciálu jsem dlouho neviděl. Když jdete do kina na horor, tak se chcete bát. Ale u tohoto filmu jsem se leknul celkově jednou. Atmosféra nulová, scénář tragický. Kamera strašně předvídatelná. A při tom Slender Man mohl zazářit. Pověst má skvělou. Rozhodně nedoporučuji. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem na to zhruba rok. Když jsem poprvé četl, že se legendární hororová hra má přesunout na plátna kin, věděl jsem, že to bude stát za to. Přišel první trailer a já se už nemohl dočkat, až to vyjde. Abych ale řekl pravdu, z očekávání roku se stalo zklamání roku. Daleko víc mě vyděsil ten trailer, než samotný film. Nejsem sice takový ten tip, který chodí do kina na horory jen kvůli tomu, abych si nadělal do kalhot, ale když jsem se tolikrát u počítačové hry lekl, proč tomu sakra nebyl podobný i film? Všechno bylo tak jednoduše předvídatelné. Podobně to bylo třeba i u To, jedna opravdu povedená lekačka, zbytek spíš zajímavý příběh, který všechny ty lekačky nahradil. Tady ta zajímavost chyběla. Neříkám, že mě to nudilo. Naopak jsem byl napjatý a čekal, co bude. Opět jako u nedávného Děsivého dědictví jsem měl převážně husí kůži, než nějaký pocit strachu. Prostředí se jim vydařilo, to se musí nechat. Hlavní postavy taky jakž takž ušly. Otázkou zůstává, proč je takhle stupidně udělaný příběh? To zjevování Slendermana bylo docela hodně k smíchu a to nebudu radši rozvádět ten pokus o epileptický záchvat na začátku. Práce s kamerou a obrazem také není nic moc. Často jsem pomalu ani neviděl, že někde v pozadí je nějaký obrys Slendera. Někdy si říkám, že bych na můj Samsung za 5 000 Kč natočil lepší film, než kameramani na kamery za miliony dolarů. Chybělo tomu opravdu hodně do jedničky tohoto roku, tak jak jsem očekával, že bude. Potenciál to mělo obrovský, ale ten nedomyšlený děj + vše co jsem zde vyjmenoval to jednoduše pohřbilo. Jeden by čekal, že když posunuli vydání kvůli Deadpool 2, že to tedy bude stát za víc, než podprůměrných 40 procent! Tohle mě neskutečně zklamalo a budu opravdu dlouho přemýšlet, zda si to ještě někdy pustím znovu a vůbec někomu navrhnu, aby se na to podíval třeba s přítelkyní. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Slender Man, který na to jde tak trochu odjinud. Je to natočené kvalitně. Je i dobré obsazení. Ale příběh už tak kvalitní není. Téměř mi připadá, jako kdyby to nebyl horor. A když už se tam objevila situace, která mohla děsit, autoři tam naprali jakýsi hvízdavý zvuk, který celé napětí jenom shodí. ()

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna byla opravdu jalová a měl jsem strach, co z toho vznikne...nejspíš jsem trochu zaujatý, toto téma mě upřímně fascinuje, každopádně film, ačkoliv nebyl kdovíjak kvalitní, splnil částečně má očekávání a neudělal zase až takovou ostudu, jak by se dalo podle některých zdejších komentářů čekat..... za mě tři hvězdy, s odřenýma ušima. ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozný. Ono se moc z takhle indie tématu vykřesat nedá. Osobně si myslím, že lepší adaptace v současné době neexistuje. Jasně, je to klasickej teen trash horor, ale upřímně. Když pominete hry, tak co je na trhu zajímavějšího se stejným tématem? Mezi slepými jednooký král. Za předpokladu, že nemáte páru, kdo je Slender man a nikdy jste o ničem takovém neslyšeli, tak očividně nemáte potřebu film vidět. I když je v současné době nedostatek hororů, tak hledejte jinde. Rozhodně si najdou lepší kousky. Pro fanoušky Slender mana je to celkem fajn film. Víc nic. ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Hororové neumění tu máme jak na talíři, nenašel žadnou napínavou pasáž a akorát jsem hledal, čekal až se něco pořadného stane a nebo mě vyděsí a to mě k mému převapení nestalo ani náhodou, to vyděsí maximalně pubertaky. 20% ()

Související novinky

Youtubeový horor míří na velká plátna

Youtubeový horor míří na velká plátna

08.02.2023

Studio A24, spoluautor Stranger Things Shawn Levy a produkční společnost Atomic Monster Jamese Wana nyní spojí síly, aby přivedli na velká plátna populární youtubeovou hororovou sérii zvanou The… (více)

Reklama

Reklama