Reklama

Reklama

Professor Marston & the Wonder Women

  • Česko Professor Marston – the Wonder Women (více)
Trailer 2

VOD (1)

Snímek Professor Marston & the Wonder Women vypráví neuvěřitelný skutečný příběh autora jedné z nejikoničtějších superhrdinek všech dob a odhaluje svůdná tajemství z jeho soukromí. Harvardský psycholog doktor William Moulton Marston (Luke EvansKráska a zvíře) ve své době sklízel nemilosrdnou kritiku za to, že vytvořil komiksovou feministickou superhrdinku. Skutečnost, že žil současně se svou manželkou Elizabeth (Rebecca HallDárek) a jejich milenkou Olive (Bella Heathcote), byla ale mnohem víc provokativní než všechny dobrodružné příběhy, které kdy napsal. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Dal bych 6 hvězd, ale taková volba tu není. Už dlouho jsem neviděl tak dobrý film. Je to naprosto parádní.

na příspěvěk reagoval woodsman

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

bolo to fakt paradne ako vznikla WW nieco taketo chcem aj o supermanovi a bamanovi 

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

woodsman

Jo to jsem na diskusi k JL též zaregistroval:) Já jsem naopak zvědav,co se ještě dovím,co nevím,heh. Vím toho o něm dost,ale určitě ne,vše.

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

PKD

:D bude to parada dozviem sa vela novych veci o WW a uz sa pomali blizi 15:00 new JL trailer DC army sa znova rozroste :D

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

To je náhoda. Zrovínka včera večer,jsem mamině pouštěl The Raven s Lukem Evansem a teď se (znovu) dovídám o filmu,na který jsem ouplně zapoměl. Jako člen DC nation si sipu popel na hlavu:)

na příspěvěk reagoval woodsman

Reklama

Reklama